NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Metsola 2017 kiittää!Metsola 2017 kiittää!

Metsola 2017 kiittää!

18.3.2017 Kumpulan kyläseura ry / Anssi Ohranen/Teija Rimmi/Piirros: Eveliina Ohranen

Samoin Kumpulan kyläseuran väki kiittää kaikkia yli 60 kävijää su 12.3 Metsolahiihto 2017 - tapahtumassa!

Jo varhain aamulla ensimmäiset kyläläiset menivät laittamaan "pökköä pesään" ja lämmittämään kämppää. Pitihän hiihtäjillä olla mukava tulla lämpöseen mökkiin hikisen hiihtoreissun jälkeen.

Innokkaimmat hiihtäjät saapuivat jo ennnen kymmentä. Lenkkeilijät saivat ilmaiseksi lämmintä mehua ja vahvempaakin muonaa muutamaa kolikkoa vastaan. Mukava puheen sorina täytti kämpän, kun vaihdeltiin kuulumisia hiihtokelin tai sään suhteen. Taisi joku puhua siitäkin, että on peuroja saanut filmattua riistakameralla. Uskon, että myös niistä metsän eläimistä saadaan tänne näyte myöhäisempänä ajankohtana, toivottavasti.

Taas kerran sää suosi hiihtäjiä ja ladulla oli lentokeli. Rovasti Olavi Vallivaaran hartauden aluksi lauloimme kiitollisin mielin virren "Kiitos Sulle Jumalani". Ja olihan meillä aihetta kiittää, kun Luoja soi meille otollisen kelin, kauniin luonnon keskellä.

Kiitos myös arpajais palkintojen lahjoittajille:Kyyjärven kunta, Pop pankki, Betset Oy, Ikiliikku, Möttösen talouskauppa sekä Sepon Kulta ja myös yksityiset lahjoittajat.

Lopuksi vielä kiitokset hyvästä ladusta Ari Aumaselle (Latumestarillemme).

TÄSTÄ pääset katsomaan Metsolahiihto 2017 tunnelmia videokoosteen muodossa.

Toivottavasti tapaamme taas ensi vuonna Metsolahiihdon merkeissä! :)

Kumpulan kyläseura ry