NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Perheen päivä BetsetilläPerheen päivä Betsetillä

Perheen päivä Betsetillä

17.9.2015 Betset Oy / Esa Kyrönlahti

Meillä on ilo kutsua Teidät ja läheisenne Betset Oy:n Kyyjärven tuotantolaitokselle

lauantaina 26. syyskuuta klo 11 - 15.

järjestämäämme avointen ovien päivään.

 

 

Esittelemme yhtiötämme ja tekemiämme tuotteita opastetuilla tehdaskierroksilla ja tehdasalueella olevissa esittelypisteissä.

Päivän piristyksenä ja kivojen muistojen luojina ohjelmassa on taikurin esityksiä, oman kylän poikien musisointia ja kylämme ylpeyden aiheet, KyKy - Betsetin lentopalloilijat ovat myös paikalla.
Tarkkaa heittokättä tarvitaan kaikille avoimissa Fresbee- golf kisoissa. Ja palkinnot odottavat parhaita heittäjiä. Varaudu myös siihen, että Betset- kettu saattaa ilmestyä eteesi ja tarjota makeaa suuhun pantavaa.

Lapsilla on mahdollisuus saada ajelua kauhakuormaajassa ja kokeilla elementtirekan ohjaamossa kuskin paikalla istumista.

Jotta päivä olisi vapaapäivä myös perheen kokeille, tarjoamme lounaaksi klo. 11-13 ruokalamme valmistamaa hernekeittoa. Lisäksi on tarjolla makkaraa ja virvokkeita kokopäivän.

 

Toivomme, että mahdollisimman monella on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Lasse Happonen
toimitusjohtaja

 

Ps Auttavaa kättä tarvitaan!


Maanosamme täyttyy pääosin sodan jaloista pakenevista siviileistä, ihmisistä, jotka ilman omaa syytään joutuvat jättämään kaiken pelastaakseen lapsiensa ja oman elämänsä.

Perheen päivän yhteydessä on mahdollisuus auttaa maahamme tulevia pakolaisia tuomalla hyväkuntoisia, ehjiä vaatteita, leikkikaluja tai urheiluvälineitä paikalla olevaan keräyspisteeseen.
Jos teidän taloudessanne on sellaista, jonka olette ajatelleet lahjoittaa hädässä oleville, ottakaa tavarat
mukaan. Huolehdimme ne eteenpäin SPR:n pakolaisavun välityksellä.
Vastalahjaksi saat hyvän mielen!