NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kunta- ja uudistusministeri vierailee KyyjärvelläKunta- ja uudistusministeri vierailee Kyyjärvellä

Kunta- ja uudistusministeri vierailee Kyyjärvellä

12.4.2016 Kyyjärven kunta / Juttuvinkki / AT

Keskustan Keski-Suomen piirin vuosikokous järjestetään Kyyjärvellä ensi lauantaina 16.4. Puoluejohdon terveiset kokoukseen tuo puolueen vpj. kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen.

Tapahtuma on Kyyjärven kaltaiselle pienelle kunnalle varsin poikkeuksellinen. Kunnallisjärjestön puheenjohtajan, Jouko Huumarkankaan muistin mukaan vastaava kokoontuminen on ollut Kyyjärvellä viimeksi parisenkymmentä vuotta sitten. "On hieno asia, että olemme saaneet piirin johdolta tämän vastuullisen tehtävän. Tapahtuma on hyvä lähtölaukaus ensi vuoden kunnallisvaalityöhön", kiittelee Huumarkangas.

Myös kyyjärvinen piirihallituksen jäsen Johanna Humalajoki on iloinen siitä, että kokous järjestetään hänen kotikunnassaan. " Kunta- ja uudistusministerin läsnäolo tulossa olevien suurten muutosten alla antaa kaikille yhteisistä asioista kiinnostuneille mahdollisuuden saada viimekäden tietoa tulevasta", pohtii Humalajoki. "Uutena piirihallituksen jäsenenä toivon että tilaisuuteen osallistuvat muutkin kuin vain kunnan luottamushenkilöt. Piirikokous on kaikille avoin tilaisuus ja sinne ovat kaikki tervetulleita" , jatkaa Humalajoki.

Tilaisuus alkaa Kyyjärvellä Kivirannan monitoimitalolla lauantaina 16.4 klo 11.00. Kokouksen yhteydessä on myös mahdollista nauttia herkullinen lounas sekä kokouskahvit.