NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Aprillipäivän sählyturnausAprillipäivän sählyturnaus

Aprillipäivän sählyturnaus

5.4.2016 Nopolan koulu/ Annika Mattila

 

 

Kyyjärven yläkoulun oppilaskunta järjesti perinteisen sählyturnauksen pe 1.4.2016. Paikalla oli Perhon, Soinin, Kannonkosken ja Kyyjärven joukkueet, joista jokaisessa sai olla korkeintaan 16 pelaajaa. Joukkueiden lisäksi vieraana oli myös "Jesse Puljujärvi", joka oli Niken järjestämä "kiva" aprillipila. Puljujärveksi oli pukeutunut työharjoittelija Juho Lakanen. Pelien aikana oppilaskunta piti kioskia, jossa oli myytävänä itse leivottuja mokkapaloja, kahvia, mehua, limsaa ja karkkeja. Oppilaat hoitivat itse myös ajanoton, maalitilastot, parhaiden pelaajien valinnan, väliaikamusiikin, palkintojen jaon, vierailijoiden opastuksen ja pelien kuvaamisen.

Turnaus oli jännittävä ja suhteellisen tasainen. Voiton vei kuitenkin oikeutetusti Soinin joukkue, toiseksi sijoittui Perho ja kolmanneksi Kannonkoski. Kyyjärvi jäi tällä kertaa neljänneksi. Kaikki kuitenkin palkittiin, joten Kyyjärven oman joukkuekin sai muumitikkarit.

Oppilaskunta hankki palkinnot turnaukseen omatoimisesti käymällä koulupäivän aikana eri yrityksissä kyselemässä mahdollista halukkuutta sponsoroida tapahtumaa. Sponsoreina turnauksessa toimivat Shell, Sale, Amor, Karkkipistos ja Paletti Sport. Kiitos sponsoreille!

 Varpu Hakola, Lotta Humalajoki ja Janika Honkanen