NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kunnanjohtajan virkaKunnanjohtajan virka

Kunnanjohtajan virka

1.5.2018 Kyyjärven kunta / E. Honkonen

Hakuaika 25.5.2018 klo 12.00 mennessä.

Kyyjärven kunta on eteenpäin suuntautuva ja vireä kunta pohjoisessa Keski-Suomessa Pohjanmaan portilla. Sijaintimme valtateiden 13 ja 16 risteyksessä on liikenteellisesti erinomainen, mistä osoituksena mm. vilkas ja laadukas kauppakeskus Paletti. Laadukkaat palvelumme ovat lähellä. Kesällä valmistuu uusi päiväkoti-koulu erinomaisten liikuntatilojen viereen. Työpaikkaomavaraisuutemme on hyvä ja panostamme voimakkaasti yritystoiminnan kehittämiseen ja elinkeinorakenteen vahvistamiseen.

Haemme joukkomme johtajaksi ja kehitystoiminnan veturiksi energistä

KUNNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Edellytämme virkaan valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta ja perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja -talouteen, elinkeinoelämän tuntemusta, ennakkoluulotonta ja työtäpelkäämätöntä asennetta sekä johtamis- ja verkostoitumistaitoja.

Viran täytössä noudatetaan puolen vuoden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hakemukset palkkatoivomuksineen www.kuntarekry.fi kautta tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kyyjarvi.fi, 25.5.2018 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Jouni Saukko, puh. 044 459 7003 jouni.saukko@kyyjarvi.fi, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas, puh. 040 752 1272, jouko.huumarkangas@kyyjarvi.fi sekä vt kunnanjohtaja Eino Nissinen, puh 044 459 7001, eino.nissinen@kyyjarvi.fi.

Virkaan voidaan valita myös suostumuksensa antanut henkilö, jonka kelpoisuudesta on annettu selvitys.

Lisätietoja Kyyjärvestä löydät osoitteista www.kyyjarvi.fi ja www.nopolanews.fi

Kunnanhallitus