NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kuulumisia kesän kynnykselläKuulumisia kesän kynnyksellä

Kuulumisia kesän kynnyksellä

21.5.2018 Mari Autio/MLL

 

MLL:n hallituksen kokous sekä yhdistyksen kevätkokous pidettiin tuttuun tapaan pankin kerhohuoneella sunnuntaina 20.5.2018.


Hallitus ideoi kesäajan toimintaa. Pop up- tapahtumat näyttäytyvät jatkossakin, ja toivottuja ja kysyttyjä arpajaisiakin on luvassa. Kesällä MLL järjestää myös tapahtuman, jossa mm. kasvomaalausta ja pientä tarjoilua. Seuraa ilmoittelua, aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

MLL:n valtakunnallinen lipaskeräys onnistui Kyyjärvellä tänäkin vuonna hienosti, saimme kasaan reilu 540 euroa, joista 300 euroa lahjoitetaan upouuden, syksyllä avautuvan koulumme oppilasviihtyvyyteen. Lämmin kiitos sinulle, joka olit mukana keräämässä tai lahjoittamassa!


Hallituksen kokouksen jälkeen pidettiin kevätkokous jossa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat, mm. toimintakertomus ja tilinpäätös. Hallitukseen saatiin myös lisävahvistusta, kun uutena jäsenenä aloitti kyyjärveläinen Hanna-Mari Prevazi. Hallitukseen kokoonpano nykyisellään siis yllekirjoittaneen lisäksi on: Leena Parkkonen, Marjaana Hotakainen, Mari Simpanen, Maija Uusisalo sekä Hanna-Mari Prevazi.

Kyyjärven MLL:n 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kevätkokouksessa nimettiin yhdistykselle kunniajäsen. Kunniajäsenyys on huomionosoitus jäsenelle, joka yhdistyksen aktiivisena ja pitkäaikaisena jäsenenä on merkittävästi edistänyt yhdistyksen tarkoituksen ja tavoitteiden toteutumista. Kunniajäseneksi päätettiin kutsua Satu Kainu. Satu on toiminut aiemmin yhdistyksen hallituksessa, sekä viimeaikoina myös osallistunut MLL:n toimintaan vapaaehtoisena.

Lämpimiä kesäpäiviä ja iloa arkeen!

PS. Olethan maksanut jo vuoden 2018 jäsenmaksusi? Jäsenmaksulla tuet toimintaa lasten, nuorten ja perheiden parissa sekä saat käyttöösi niin valtakunnalliset, kuin paikallisetkin jäsenedut. Mikäli laskusi on hukkunut, ei hätää, piiri lähettää muistutuslaskut kesäkuussa, joten maksun kerkeää silloinkin vielä kuitata.