NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kesäkokouksen päätöksiäKesäkokouksen päätöksiä

Kesäkokouksen päätöksiä

5.8.2018 Kyyjärven erämiehet ry / E Koivisto

Kesäkokouksessa 3.8.2018 oli jäsenistä 10% paikalla, päättämässä kauden 2018-2019 metsästysjärjestelyistä.

Metsästyksessä Kyyjärven Erämiehet ry:n alueella noudatetaan Suomen Riistakeskuksen määrittelemiä metsästysaikoja. Poikkeuksena tästä on metsästys kielletty haukkukokeiden aikana 29.9. ja 15.12. sekä Vastinkiajojen koemaastoalueella 24.11. (maastoalueesta tiedote lähempänä tapahtumaa)
Metsän eläimille annetaan myös Joulurauha 24.12. - 25.12.
Metson ja teeren metsästystä rajoitetaan kiintiöllä 1 teeri ja 1 metso jäsentä kohti, naarasteeri ja koppelo rauhoitettu.
Kauriiden kiintiöksi sovittiin 15 yksilöä koko metsästyskaudelle. Kauriin kaatoilmoitus virallisen Omariista ilmoituksen lisäksi kaurisjaostölle.
Vieraskortin hinta 10 € Vieras metsästää isännän kanssa ja isännän kiintiöstä. Kosteikolle ei myydä vieraskortteja. Ohje vieraskortin maksusta www.kyyjarveneramiehet.fi sivuilla.
Rauhoitusalueet näkyvät omariista palvelussa kun ilmoitat metsästyskortin numeron johtokunnalle, tämän jälkeen sinulle luodaan oikeudet ja pääset ottaamaan "seuran haltuun". Rauhoitusalueeksi merkityllä VT13 ja järven välisellä alueella varovaisuutta noudattaen pienpetojen metsästys sallittu.
Koirien kouluttaminen metsästyslakien ja asetusten mukaisesti sallittu.
Pienpetojen ja haittalintujen metsästäjällä voi olla vieras mukana ilman vieraskorttia.
Lisäksi oli keskustelua ja toiveita ettei kosteikkoalueilla eikä muillakaan ranta-alueilla lähellä asutusta metsästettäisi klo 22:00 jälkeen.

Tässä tärkeimpiä päätöksiä Kyyjärven Erämiehet ry:n kesäkokouksesta.