NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyypartio tuulettui tunturissaKyypartio tuulettui tunturissa

Kyypartio tuulettui tunturissa

2.8.2013 Kyypartio / Eevaliisa Hakola

Tämän kesän partioleiri suoritettu huippuporukalla huippuolosuhteissa.

Oli valtavan kiitollinen mieli kun painoin pääni omaan tyynyyn eilen illalla! Leiri oli sujunut hyvin ja lapset ja nuoret, aikuiset mukaanlukien saatu "ehjänä" kotiin. Taas tehtiin yhdessä pala historiaa kyypartion toimintaan. Ja jotta se toiminta olisi leirillä sujuvaa, tehdään siihen aina enemmän tai vähemmän etukäteistyötä. Erityiskiitoksia menee Riitalle, joka kantaa vastuun meidän ruokinnasta! Kiitos Päivi, joka toimit Riitan apurina. Kiitos Vilmalle siitä reippaudesta, kun keräsit Kyyjärvellä palkintoja meidän leiriolympialaisiin. Ja kiitos yrityksille jotka palkintoja lahjoittivat.

Kiitos Betset, kun tuit meidän matkan ruokailuja taloudellisesti. Kiitos leipureille ja ostajille markkinoiden pullapäivästä. Kiitos Kimmo, olet niin hyvää.. ettei sanotuksi saa! Kiitos Satu, vietit paljon aikaa pienten kanssa. Ja kyllä minä niin olisin mieleni pahoittanut, jollei matkassa olisi ollut Reiskaa, Jania ja Pasia. Miten se onkin niin helppoa olla käsistään kätevä, korjata kaiken, hoitaa ja huoltaa siinä samalla pienet sudarit, lämmittää saunaa, keittää kahvia... Puuha petenä hääri myös Miku ja Nico.

Kiitos Marjaana, Soila, Ansku ja Eki. Kiitos Reijo! Kun kaikki leiriläiset antoivat osallistumisellaan ja leirireippaudellaan osuutensa, ei kukaan ollut se puuttuva palanen ja leiri onnistui aivan nappiin!

Puretaan rinkat, pestään pyykit ja kotiudutaan. Hiljalleen tänne ilmestynee juttuja ja kuviakin itse leiritouhuista. Niitä odotellessa :)