NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Jäänlähtöveikkaus käynnissäJäänlähtöveikkaus käynnissä

Jäänlähtöveikkaus käynnissä

12.4.2016 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärven jäät ovat tummuneet hyvää vauhtia, mutta vielä seisoo tanakasti paikoillaan jäänlähtömerkki Kivirannan rannassa. Kaunis Kyyjärvi ry. viritti viime vuonna uudelleen pitkän perinteen omaavan jäänlähtöveikkauksen Kyyjärvellä, ja se sai hyvän vastaanoton.

Tänä vuonna palkintojen yhteisarvoa on nostettu. Pääpalkintona on kotimainen Tunturi-polkupyörä. Sen voittaa se joka arvaa tarkimmin ajankohdan jolloin jäänlähtömerkki uppoaa. Merkin uppoamista valvovat tekniset laitteet ja viime vuoden tapaan ajankohta voidaan määrittää sekunnin tarkkuudella. Toiseksi lähimmäksi arvannut voittaa arvokkaan 18 voltin Makita akkuporakoneen ja vielä kolmaskin saa omakseen laadukkaan Makita-akkuporakoneen.

Arvauksen hinta on 5 €. Jäänlähtöveikkauksen tuotto ohjataan mm. Kotikylän puiston kehittämiseen ja yleisen asumisympäristön siisteyden ja viihtyvyyden lisäämiseen Kyyjärvellä.

Arvauskaavakkeita on mm. Kylätuvalla, Sepon Kullassa sekä Kahvila Amorissa. Arpoja myydään myös viikonloppuna Kauppakeskus Paletin aulassa.