NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Sivistyslautakunta palkitsi ansioituneita kyyjärvisiäSivistyslautakunta palkitsi ansioituneita kyyjärvisiä

Sivistyslautakunta palkitsi ansioituneita kyyjärvisiä

20.4.2016 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärven sivistyslautakunnan kokous alkoi juhlavalla kahvihetkellä, jossa palkittiin ansioituneita kyyjärvisiä nuoriso, liikunnan ja kulttuurin alalla.
Huomionosoitukset luovuttivat sivistyslautakunnan puheenjohtaja Juha Peltola ja sivistystoimen osastopäällikkö Maija-Liisa Immonen



Kyyjärven kunnan sivistyslautakunta aloitti tiistain kokouksensa juhlallisesti luovuttamalla Tasavallan Presidentin myöntämän kunniamerkin lautakunnan jäsenelle Jaana Honkaselle hänen ansioistaan monipuolisena toimijana ja vastuunkantajana kotikunnassaan. Jaana on hektisen esimiesroolin lisäksi antanut aikaansa myös kotikunnan kehittämiseen ja erityisesti perehtynyt työelämän edellyttämien koulutusten kehittämiseen koko Pohjoisessa Keski-Suomessa.

Nuorten Keski-Suomi ry on valinnut sivistyslautakunnan ehdotuksesta vuoden 2015 Nuoreksi Tsemppariksi Essi Lampilan. Essi on aktiivinen, monessa vapaaehtoistoiminnassa mukana oleva esimerkillinen nuori. Hän on toiminnallaan osoittanut yksilön oman aktiivisuuden merkityksen oman viihtyvyyden, osaamisen ja aktiivisuuden kohottamiseen Kyyjärvellä. Erityisen arvokasta on ollut Essin työ hänen motivoidessaan Kyyjärven kunnan nuorisoa työskentelemään yhteisten asioiden eteen.

Sivistyslautakunnan ehdotuksesta vuoden 2015 Aikuiseksi Tsemppaajaksi nimettiin Esa Nieminen. Hän on vapaaehtoisena perehdyttänyt ja kannustanut nuoria valokuvauksen saloihin. Esa on toiminnallaan tarjonnut nuorille mahdollisuuksia ja tukea omaehtoiseen toimintaan, ja kannustanut nuoria itse yrittämään ja tekemään. Hän suhtautuu nuoriin ja heidän ideoihinsa avoimen rakentavasti, eikä tee asioita nuorten puolesta, vaan auttaa ja uskaltaa antaa nuorille vastuuta ja luottamusta.

Palkituksi tuli myös Matti Tamminen, joka jo useampana vuonna on tehnyt Kyyjärveä tunnetuksi kansainvälisissä veteraanien urheilumittelöissä. Matti on voittanut vuonna 2015 SM-kultaa 5000 m kävelyssä M85-sarjassa ja EM-kultaa hallikisoissa 5000 m kävelyssä M85-sarjassa.

Yksi tunnetuimpia kestävyysjuoksun hallitsijoita on kyyjärvinen Jari Hakola  Hän on voittanut v. 2015 SM-kultaa 10 000 m juoksussa M50-sarjassa. Jari ei valitettavasti päässyt henkilökohtaisesti paikanpäälle vastaanottamaan huomionosoitusta.

Parhaimmat onnittelut kaikille nyt palkituille. Palkitsemiset tulevat yleensä ansioista. Näin oli tälläkin kertaa. Onnea, intoa ja menestystä tuleviin haasteisiin.