NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
ElinkeinokoordinaattoriElinkeinokoordinaattori

Elinkeinokoordinaattori

18.4.2017 Anu Oksanen

Kevättä, kesää ja Kyyjärvi viikkoa kohti!

Ajelen uudelle työpaikalleni Kyyjärvelle ja huomaan miten kevät etenee. Jo tämän ensimmäisen työviikkoni aikana lumet ovat huvenneet reilusti ja aurinko valaisee työmatkaani aamuisin koko ajan korkeammalta.

Aloitin työt Kyyjärven ja Kannonkosken kuntien yhteisenä elinkeinokoordinaattorina viikko sitten. Työaikani jakaantuu näiden kahden kunnan välillä siten, että olen kaksi päivää viikossa Kyyjärven ja kaksi päivää Kannonkosken käytettävissä. Viidennen arkipäivän viikossa käytän treenaamiseen! Kisaan suunnistuksessa, pyöräsuunnistuksessa ja multisportissa - ja joskus melonnassakin! Näiden harrastusten parissa kuluvatkin kesäviikonloput rattoisasti.

Tulen olemaan Kyyjärvellä aina tarpeen mukaan ja minulle voi aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Mitään vakioviikonpäiviä Kyyjärvellä olooni - ainakaan näin alkuun - ei ole lyöty lukkoon. Jos avun tarvetta ilmenee, niin silloin tullaan paikalle - viikonpäivästä viis!

Kyyjärvi viikko järjestetään taas heinäkuussa: 7.-16.7. Kevään myötä etenee myös viikon ohjelmatarjonnan suunnittelu. Tehtävänäni on koordinoida Kyyjärvi viikon ohjelmaa ja minuun voivat olla yhteydessä kaikki tahot: yhdistykset, henkilöt, seurat, seurakunta jne, joilla on mielessä ohjelma- tai toiminta-ajatuksia ja tapahtumaideoita. Puhelinnumeroni on 044-4596126 ja sähköpostini on anu.oksanen@kyyjarvi.fi

Puhelimeni onkin soinut jo hyvin ja minua on pyydetty käymään niin yrityksissä kuin Kykyn kokouksessakin, jossa mietittiin suunnistustoiminnan elvyttämistä seurassa. Koko perheen suunnistuksen iltarastit järjestetäänkin yhdessä perholaisten kanssa Harsunkankaalla ti 9.5. Tervetuloa kaikki mukaan - myös minä olen paikalla opastamassa!

Toivonkin, että pääsemme kaikki yhteistyössä sinne minne tavoittelemme - eksymättä!

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

Asennustyö Mikko Ohranen
Tuukkanen
OH-asennus Osmo Huhtala
OivaTyö Oy
Soinin saneeraus
Mediatili
Taipaleen Teräs
Töpseli ja roikka
Juha Eteläkari
Kunnari_hanke
Rakennuspalvelu Lautanen
Sigma Trukit Oy
Tulostekniikka
Kyyjärven Osuuspankki
Yrityspalvelu Paju