Muutoksia seurakunnan toimintaan joulukuussa

Seurakunnat
kirkkoherra Tarja Sulkala
Kyyjärven kappeliseurakunta
Tarja Sulkala
Kyyjärven kirkko talvi-illassa
Siunattua adventtiaikaa! tv. Kyyjärven seurakunta

Muutoksia seurakunnan toimintaan joulukuussa

Lapuan tuomiokapituli on antanut ohjeet seurakunnille seurakunnan toimintaan liittyen 2.12 - 21.12.2020

Länsi- ja sisäsuomen aluehallintovirasto on antanut määräyksen, joka kieltää tartuntalain 58 §:n nojalla alueellaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. 

Korkeintaan 20 henkilön kokoontumisia voidaan kuitenkin järjestää, kun niiden järjestämisessä noudatetaan THL:n  ja OKM:n hygienia ja turvallisuusohjetta. Kyse on siis määräyksestä, eikä suosituksesta. 

Tästä johtuen, Kyyjärven joulun ajan toimintaa on jouduttu vähentämään merkittävästi. Jumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin, mutta niihin voi osallistua vain 20 henkilöä. Jumalanpalvelukset striimataan ja ne ovat nähtävissä Kyyjärven facebook-sivun kautta klo 13, jos ei erikseen ilmoiteta muusta ajasta.  Voitte osallistua naapuriseurakuntien jumalanpalveluksiin seurakuntien kotisivujen kautta. Ainakin Saarijärven ja Perhon kotisivuilta löytyy linkki jumalanpalvelukseen. Näissä seurakunnissa jumalanpalvelus lähetetään klo 10 sunnuntaisin. 

Tämä rajoitus koskee myös kirkollisia toimituksia, eli hautajaisia ja kasteita. 

Pyrimme valmistamaan joitakin pieniä ohjelmia seurakuntalaisille, rajoitusten aikana, joita pääsee katsomaan kotisivujen välityksellä. Kannattaa siis silloin tällöin käydä katsomassa Kyyjärven seurakunnan kotisivuja: kyyjarvenseurakunta.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset