Betsetillä tehtiin omistusjärjestelyjä

Työ ja yrittäminen
Betset Oy
Saila Ukkonen
Löytösiä allekirjoitustilaisuudessa.

Betsetillä tehtiin omistusjärjestelyjä

Betset-yhtiöissä toteutettiin omistusjärjestelyt 12. helmikuuta 2021 ja perheyhtiön nykyisinä omistajina jatkavat Hannu Löytönen lapsiensa Mikan, Tiinan ja Olli Löytösen kanssa.

Betset-yhtiöiden omistus muuttui, kun veljeksistä Urpo Löytönen lapsineen sekä Juha Löytönen ja Reijo Löytönen myivät omistusosuutensa Betset Oy:stä.

Teollisuusneuvos Hannu Löytönen toimii Betset-yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana, Mika Löytönen toimitusjohtajana, Tiina Löytönen  markkinointipäällikkönä ja Olli Löytönen myyntipäällikkönä sekä varatoimitusjohtajana.

Toimitusjohtaja Mika Löytösen mukaan osakekauppa virtaviivaistaa Betset-yhtiöiden toimintaa: ”Järjestely selkiyttää ja tehostaa Betset-yhtiöiden toimintaa ja kaikki osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä järjestelyyn. Jatkamme Betsetin kehittämistä kasvustrategiamme mukaisesti sekä uskomme vahvasti alan tulevaisuuteen ja pyrimme kasvattamaan Betsetistä yhä vahvemman toimijan toimialallemme.”

Urpo Löytönen jatkaa Betset-yhtiöiden hallituksen jäsenenä sekä Juha Löytönen ja Reijo Löytönen Betset-yhtiöiden palveluksessa.

 

Kuvassa: Mika, Reijo, Hannu, Urpo, Juha, Olli ja Joonas Löytönen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset