Rakastan sinua, olet voimani - konsertti kirkossa

Seurakunnat
Kyyjärven kappeliseurakunta
Minna Erkkilä
Timo Kuutti, taustalla vihreää kasvustoa.

Rakastan sinua, olet voimani - konsertti kirkossa

Pitkästä aikaa pääsemme kokoontumaan hengellisen musiikin konserttiin omaan kirkkoon.
Baritoni Timo Kuutti laulaa kanttorin säestyksellä monia tuttuja ja muutamia harvemmin kuultuja lauluja.

Konsertti pidetään Kyyjärven kirkossa keskiviikkona 6.10.2021 klo 18.
Konserttiin on vapaa pääsy eikä ole ohjelmamaksua. Kuitenkin voit antaa lahjasi kolehdin muodossa Hengen uudistus kirkossamme -järjestön työlle.

Laukaassa asuva baritoni Timo Kuutti on opiskellut klassista laulua, mutta esittää mielellään myös kevyempää, gospel-henkistä musiikkia. Timo on tehnyt elämäntyönsä pastorina, mutta musiikki on ollut tärkeää hänelle läpi elämän.

Konsertissa kuullaan tuttuja ja vähemmän tunnettuja hengellisiä lauluja ja liedejä. Osa lauluista on Timon uudelta Rakastan Sinua, olet voimani (2020) -levyltä, jotka ovat soineet myös TV7-kanavalla. Timoa säestää kanttori Minna Erkkilä.

”Musiikki on Jumalan lahja, jolla voimme ilahduttaa ihmisiä, ja monasti musiikki voi koskettaa ihmisten sydämiä paljon syvemmältä kuin puhuttu sana” - Timo toteaa.

"Sanotaan, että rakkaus on vaikea laji, ja se on varmasti totta. Kuitenkin me kaikki kaipaamme syvästi saada kokea rakkautta. Rakkaus parantaa ja hoitaa sisintämme. Rakastettuina kykenemme rakastamaan myös toisia ihmisiä. Siellä missä rakkaus koskettaa, on hyvä olla.

On suurenmoista tietää, että on olemassa suuri, rakastava syli, johon jokainen rakkautta kaipaava saa aina iloiten juosta; Jumala rakastaa meitä jokaista äärettömällä, palavalla, ikuisella rakkaudellaan. Sen hän osoitti lähettämällä meille Jeesuksen. Rakastan Sinua, olet voimani -konsertissani tahdon laulaa juuri tästä ihmeellisestä rakkaudesta.

- Timo

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset