Enkeleitä liikkeellä Kyyjärvellä?

Seurakunnat
Kyyjärven kappeliseurakunta
Riitta Kytölä
Joulun lapsi -paketteja ja pakettien tekijöitä

Enkeleitä liikkeellä Kyyjärvellä?

Kun torstaina 11.11. menin seurakuntasaliin, sinne oli ilmestynyt kaksi isoa laatikkoa, joissa oli 18 Joulun lapsi -kenkäpakettilahjaa. Lisäksi oli ilmestynyt iso kassillinen paitoja pipoja, koulutarvikkeita ja muuta paketteihin laitettavaa tavaraa. Kukaan ei ollut nähnyt tuojaa. Tuli mieleen, että nyt on ollut enkeli asialla!

Sitten alkoi tulla porukkaa seurakuntasaliin! Ja saippuoita, koulutarvikkeita, sukkia, pipoja, hammasharjoja, paitoja, leluja, penaaleja, vihkoja, käsineitä tuli vielä lisää aikaisemmin tuotujen lisäksi.! Sitten alkoi tapahtua: laatikkoaihiot taiteltiin laatikoiksi ja ne täytettiin lahjoitustavaroilla kätevästi ja tottuneesti. Ei mennyt kuin vähän toista tuntia, kun tavarat olivat laatikoissa ja paketit valmiit! Ihmisiltä ne tekijät näyttivät, mutta kyllä niiden täytyi olla enkeleitä!

Kaikkiaan Kyyjärveltä lähti 82 pakettia Saarijärven ja Helsingin kautta Moldovan ja Romanian lapsille! Lämmin kiitos kaikille pakettien ja tavaroiden lahjoittajille, sukkien tikkaajille ja muille! Kaikkia lahjoittajia emme tiedä, mutta Jumala tietää ja näkee. Siunatkoon Jumala kaikki teidät lahjoittajat, tarmokkaat paketoijat ja pakettien vastaanottajat - lapset, joille me kaikki halusimme tuottaa iloa!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset