Uudet nimikkolähetit - Anna ja Taisto Sokka!

Seurakunnat
Kyyjärven kappeliseurakunta
Riitta Kytölä
Taisto Sokka istumassa ja puoliso Anna Sokka seisomassa takana kädet Taiston olkapäillä

Uudet nimikkolähetit - Anna ja Taisto Sokka!

Iloisena saan esitellä Kyyjärven kappeliseurakunnan uudet nimikkolähetit! He ovat Anna ja Taisto Sokka.
Heille on varattu lentoliput Ugandaan on 1.3. Sitä ennen he ehtivät käydä esittäytymässä seurakuntasalissa torstai-iltana 17.2. kello 18. Ihan livenä eivät he Helsingistä ehtineet tulemaan Kyyjärvelle, mutta otetaan yhteys nykytekniikkaa käyttäen valkokankaalla ja vietetään yhteinen mukava ilta!

Anna ja Taisto ovat nuoria - alle kolmekymppisiä - teologeja kumpikin ja ovat nyt lähdössä ensimmäistä kertaa lähetystyöhön. He asuvat Helsingissä, ja aluksi mietin, että onhan se Helsinki aika kaukana. Mutta kun soitin Taistolle, Taisto sanoi katsoneensa karttaa ja huomanneensa, että Kyyjärvihän on aika lähellä Soinia. Taiston äiti on kotoisin Soinista! Pappa asuu Soinissa vieläkin.Se avasi sydämen lopullisesti! Onhan meillä täällä Kyyjärvellä keskuudessamme paljon Soinista lähtöisin olevia mukavia ihmisiä. Ja ennen Gröhnejä meillä oli pitkän aikaa lähetteinä Antti ja Liisa Saarenketo Soinista ensin Kenian ja sittemmin juuri Etelä-Sudanin työssä. Ja juuri Etelä-Sudanin työtä Sokat lähtevät jatkamaan Ugandan pakolaisleireille, joissa on paljon etelä-sudanilaisia pakolaisia. Mutta lisää Annasta ja Taistosta kuulet seurakuntasalissa torstaina 17.2. kello 18. Tervetuloa kuulemaan ja tutustumaan uusiin nimikkolähetteihin !

Uusien nimikkolähettien hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, kun edelliset lähettimme Jiska ja Petra Gröhn päättivät jäädä kokonaan kotimaahan viime syksynä. Heidän hyvin alkanut työnsä Keniassa keskeytyi koronapandemiaan maaliskuussa 2020 . Siitä asti he olivat lastensa Eliaksen, Aaronin ja Annin kanssa lähtövalmiudessa odottamassa lähtölupaa takaisin Keniaan. Sitä ei kuitenkaan kuulunut, sillä pandemia vain pitkittyi. Syksyllä he tekivät vaikean päätöksen jäädä kokonaan Suomeen, sillä Eliaskin on jo esikouluiässä. Emme voi kuin ihmetellä ja kysellä Jumalan tarkoitusta tässä asiassa. Toivomme Jiskalle, Petralle, Eliakselle, Aaronille ja Annille Jumalan siunausta ja johdatusta elämään! Ja kiitos, kun olitte meidän nimikkolähettejä!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset