Äiti-lapsi-leiri - 28.6. - 1.7.2022

Perhetapahtumat
Karstulan Evankelinen Opisto
Hanna Rautio
nopolanews

Äiti-lapsi-leiri - 28.6. - 1.7.2022

Kauan toivottu Äiti-lapsi-leiri järjestetään jälleen Karstulan Evankelisella Opistolla kesäkuussa 2022!

Karstulan Evankelinen opisto järjestää pitkän tauon jälkeen kovasti toivotun Äiti-lapsi -leirin 28.6. – 1.7.2022 Karstulan Evankelisella Opistolla.

Leirin yleisteemana on äitien ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja yhdessä tekeminen. Tarjolla on monipuolista ohjelmaa mm. ohjattua liikuntaa, keskustelua, pelejä ja leikkejä sekä kädentaitoja. Sään salliessa on myös mahdollisuus pulahtaa saunasta uimaan opiston omassa rannassa.

Leirillä voit kokea yhteisiä virkistäviä hetkiä lastesi kanssa sekä keskustella ja vaihtaa ajatuksia muiden äitien kanssa. Leiriohjelmassa on monenlaista mukavaa yhdessä tekemistä sekä retkiä opiston lähimaastoon. Leiri huipentuu päiväretkeen Puuhapuisto Veijariin, Saarijärvelle. Leiripäivien aikana Opiston Keittiö tarjoilee monipuoliset ja maittavat ateriat – monille valmiiseen ruokapöytään pääsy onkin yksi leirin kohokohdista!

Luvassa on myös omaa ohjelmaa äideille, jonka aikana lapsia ohjaavat opiston ammattitaitoiset leiriohjaajat. Lasten oma ohjelma sovelletaan ikäryhmien mukaan – leirillä viihtyvät varmasti niin isommat kuin pienemmätkin perheenjäsenet! Leiriohjaajat huolehtivat päiväkerhoikäisistä tai sitä vanhemmista lapsista. Perheen pienimmät lapset ovat pääsääntöisesti äitiensä mukana.

Ilmoittautuminen ja leirihinta

Ilmoittaudu mukaan leirille 13.6.2022 mennessä osoitteessa : https://www.keokarstula.fi/koulutukset/aiti-lapsi-leiri-2022/.

Leirin hinta 210€ /äiti ja 110€/lapsi sisältäen majoituksen ja ruokailut, ohjelman sekä pääsylipun ja kyydityksen Puuhapuisto Veijariin.

Lisätietoja saat Opiston toimistosta, p. 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi.

Karstulan Evankelinen Opisto
Kokkolantie 12
43500 KARSTULA

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset