Kyypartion syyskauden päätös

Lapset ja nuoret
Kyypartio ry
Tiina Lampinen
Pikkujoulutunnelmia
Pikkujoulutunnelmia
Olikohan puuro vielä valmista?
Maija ja Sini
Ahkerat akelat Maija ja Sini
Marjaana
Partioiältään 15-vuotias Marjaana <3
Pikkujoulutunnelmaa
Patti ja Tuppo
Patti ja Tuppo

Kyypartion syyskauden päätös

Kyypartion pikkujoulua vietettiin 12.12.2022 kirkon alakerrassa partiokololla. Ilta oli odotettu, sillä jokainen lauma, joukkue ja vartio oli valmistellut omaa ohjelmaa iltaa varten. Näimme erilaisia näytelmiä, sekä kuulimme hauskoja vitsejä esitysten välissä. Illan aikana kaksi uutta seikkailijaa antoivat partiolupauksensa. Myös retkiemme vakioesiintyjät Patti ja Tuppo esiintyivät illan aikana.

Esitysten päätteeksi jokainen ikäkausi vastaanotti syksyn aikana suorittamansa merkit. Lippukuntamme teki tänä vuonna ennätyksen adventtikalenterien myynnissä: 150 myytyä kalenteria! Suuret kiitokset jokaiselle kalenterin ostajalle toimintamme tukemisesta. Viisi partiolaista oli myynyt yli 12 kalenteria, joten he tulevat saamaan tästä myöhemmin tehotonttumerkit. Kaikki myyjät palkittiin lippukunnassamme retkijakkaroilla. 

Tänä vuonna partiopiirimme (Järvi-Suomen partiolaiset) täytti 15 vuotta, ja tänä vuonna piirin tapahtumiin osallistuneet partiolaiset saavat juhlavuoden tapahtumamerkit. Tapahtumiin osallistuneita lippukunnassamme oli kaiken kaikkiaan 9.

Partiossa jaetaan myös ansiomerkkejä. Pikkujouluissamme palkittiin Kyypartion johtotehtävissä 15 vuotta toiminut Marjaana Patovisti Suomen partiolaisten pronssisella ansiomitalilla. Marjaana aloitti partion laumanjohtajana vuonna 2007. Mukaan partiotaipaleelle on mahtunut useita vastuutehtäviä niin suurleireillä, tapahtumissa kuin lippukunnassammekin. Viimeiset kaksi vuotta Marjaana on toiminut lippukunnanjohtajana. Marjaana on luotettava ja partiolaisten tunnukseen “ole valmis” vastaten hän on “aina valmiina”.

Pikkujouluissamme on perinteisesti tarjottu jos jonkinlaista joulupuuroa. Tällä kerralla Leena ja Tiina yrittivät koko illan saada puuroa aikaiseksi, vaan milloin puuro oli raakaa tai vaarassa palaa pohjaan. Illan päätteeksi kattilasta kuitenkin paljastui karkkeja. Lisäksi tarjolla oli pipareita sekä mehua.


Kyypartion koloillat jäävät nyt joulutauolle. Jatkamme toimintaa tammikuussa.

Toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa ja onnea tulevalle vuodelle!

ps. partiolaisten kuljettaman Betlehemin rauhantulen voi kuka tahansa noutaa kotiinsa Riitalta

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset