Nina Åström konsertoi Kyyjärven kirkossa 17.3. klo 18.00

Seurakunnat
Kyyjärven kappeliseurakunta
Tanja Kyrönlahti
Nina

Nina Åström konsertoi Kyyjärven kirkossa 17.3. klo 18.00

Nina Åström

Tervetuloa NIna Åströmin konserttiin, joka avaa Saarijärven seurakunnan Ajaton -konserttisarjan. Ajaton -konserttisarja kiertää seutukunnan kirkoissa ja ohjelmistossa niin laulua kuin musiikkia. 

Taustaa Nina Åströmistä:

Nina Åström on yli kirkkokuntarajojen suosion saavuttanut laulaja, lauluntekijä ja evankelista, joka on esiintynyt miljoonille kuulijoille yli kolmessa-kymmenessä maassa. Nina on tehnyt vuosien aikana yhteensä noin sata laulua ja levyttänyt 17 CD-levyä. Nina oli Suomen euroviisu-edustaja vuonna 2000 ja vuonna 2020
myös platinalevylaulaja.

Koulutukseltaan Nina on englanninkielenopettaja ja orientaatioltaan pedagogi. Hänelle on tärkeää kommunikoida nuoremman sukupolven kanssa ja siirtää kokemuspääomaa eteenpäin.

Nina on tullut uskoon seitsemäntoistavuotiaana ja tehnyt evankeliointityötä 1980-luvulta alkaen. Keikat vievät Åströmiä erikoisiin paikkoihin, vankiloihin ja huumeparantoloihin, joista vain harvoilla suomalaisilla on ollut tietoa.

Värikkäiden elämänvaiheiden kautta piirtyy esiinkansainvälinen artisti, tehtäväänsä syvästi sitoutunut ihminen. Tunnettujen evankelistojen esimerkki on vaikuttanut Åströmin tapaan toimia ja julistaa. Tällainen on esimerkiksi Kalevi Lehtinen. Myös Hilja Aaltoseen tutustuminen on ollut yksi tärkeä ja rohkaiseva kokemus Åströmin kasvuprosessissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset