Kyyjärven kesäkuulumisia

Lapset ja nuoret
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Essi Honkonen

Kyyjärven kesäkuulumisia

4H:n yleisleirillä pidettiin hauskaa ja muita ajakohtaisia kesäjuttuja!

Yleisleiri

Kesäkuun kiireet huipentuivat viikon mittaiseen yleisleiriin. Porukka oli pieni, mutta sitäkin eläväisempi ja äänekkäämpi!

Leiri pidetiin nuorisotalolla, ja leirin aikana lapset pääsivät pelaamaan bilistä ja mölkkyä, heittämään frisbeetä, uimaan ja askartelemaan itselleen muistoksi leirikassit.  Leiriläiset vs. ohjaajat  turnaukset taisi kaikki päättyä leiriläisten voittoihin. Ohjaajien täytyy siis jatkaa bilisharjoituksia, ehkäpä ensi kesänä päästään voitokkaammalle tielle. Ohessa muutamat kuvat leiriltä.

Kiitokset hyvin sujuneestä leiristä kuuluu itse leiriläisille sekä apuohjaajille, jotka leikittivät lapsia ja keksivät heille hauskoja kisailuja kisailtavaksi. 

Heinäkuun aikana Kyyjärvellä pyörii edelleen lasten jalkapallokerho sekä leikkikenttätoiminta. Näihin mahtuu vielä innokkaita lapsia mukaan. 
 

SUP-laudat

Kirjastossa on 3 SUP-lautaa lainattavissa/vuokrattavissa omaan käyttöön. 13-20 -vuotiaille lautojen lainaus on maksutonta, muilta peritään 25€/4pv. Lisätietoja sup-lautojen lainaamisestä löydät täältä.

Kasvikuivurit

4H:lta on vuokrattavissa myös kaksi kasvikuivuria hintaan 20€/vk. Lisätietoja kasvikuivureiden lainaamisestä löytyy täältä. 
 

Marjakausi

Mustikan satokausi lähestyy ja yhdistyksessämme toimii tänä vuonna taas POP up -marjakoju, josta voi tilata mustikoita hintaan 50€/siivottu sanko. 

Marjatilauksia voi tehdä 3.7. alkaen numerosta 044 705 3535.

Tätä varten etsimme myös nuoria marjastamisesta (tai rahasta) kiinnostuneita, jotka keräävät marjoja tilausten perusteella, ja saavat tuon 50€/ sanko puhtaana käteen. Marjastamisesta kiinnostuneet nuoret voivat laittaa viestä vaikka WhatsAppilla samaiseen numeroon: 044 705 3535.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset