Tehtiin iästä numero -kiitokset

Seniorit
Vanhusneuvosto
Kyyjärven kunta
Tuula Härkönen
Kiitoskranssi
Vanhusneuvosto kiittää

Tehtiin iästä numero -kiitokset

Yhdessä tehty vanhustenviikko on ilo ja onni ja elämää

Vanhustenviikkoa on järjestetty Suomessa jo 50-luvulta saakka. Meidän kunnassamme vanhusneuvosto on toiminut organisoijana haastaen mukaan eri tahot.
Kiitos kunta, Hykari-hanke, Hyvinvointialue, kirjasto, seurakunta, Kyky ja EL:n Kyyjärven yhdistys.
Kiitos kaikille osallistujille.

Tiedätte, että ihmisen elinikä on noussut hyvinvoinnin myötä. 40-50-luvuilla ja vielä 60-luvullakin kuuskymppisille ostettiin lahjaksi keinutuoli ja he jäivät siihen 'lepäämään' viimeisiksi vuosiksiin. Miten nyt? 
Taina Rantanen nimesi  Ikis-luennossaan 60/65-80-vuodet myöhäiskeski-iäksi eli ikä on lisääntynyt keskeltä. Vanhuus on edelleen elinkaaren lopussa. 
Kuusikymppiset voivat elää vielä hyvää, aktiivista elämää puolet lisää eli 30 v eli ysikymppisiksi. Siksi kannattaa pitää huolta itsestään. 
Kunnassamme järjestetään kaikenlaista toimintaa, meillä on erinomainen kirjasto, ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kansalaisopisto, ideoitakin otetaan vastaan....
TULE MUKAAN

PS Vanhustenviikolle pitäisi keksi uusi nimi. (Nimi on siis jäänne 70vuoden takaa.) Viikon tapahtumat on tarkoitettu kaikille, kaiken ikäisille ja erikoisesti niille, jotka ovat lopettaneet täyspäiväisen työelämän.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset