Kyyjärven yrittäjien syksyn tapahtumat

Työ ja yrittäminen
Katriina Oinonen
Kyyjärven yrittäjäyhdistys ry
Katriina Oinonen
Syksy Kyyjärvellä

Kyyjärven yrittäjien syksyn tapahtumat

Kyyjärven yrittäjien hallituksen kokouksessa 16.10.23 päätettiin seuraavia tulevia tapahtumia.

Syyskokous päätettiin pitää 22.11.2023 Sahapakalla. Käydään läpi sääntömääräiset asiat, joka jälkeen nautitaan pullakahvit. Kahvittelun lomassa voidaan keskustella yrittämisestä, tulevaisuuden näkymistä ja muista esiin tulevista kiinnostavista aiheista. (Virallinen kutsu tulee myöhemmin.)

Syysjuhlaa vietetään 25.11.2023 Karstulassa Wanhoissa Wehkeissä yhdessä Karstulan ja Saarijärven yrittäjien kanssa. Juhlassa jaetaan vuoden yrittäjä palkinnot. Juhla illallisen jälkeen on vapaata seurustelua ja illan musiikista vastaa Vaiettu Salaisuus.  (Tästäkin tulossa kutsu myöhemmin.)

Nämä kannattaa laittaa jo kalenteriin!

Ja lopuksi vielä muistutus miksi kannattaa kuulua yrittäjä järjestöön.

Yrittäjä yhdistyksen kautta yrittäjä on vahvempi ja ei jää yksin huononakaan hetkenä. Järjestön kautta jäsenet saavat avuksi ja tueksi asiantuntevat lakiosaajat, laajat verkostot, hyödylliset palvelut ja euroja säästävät jäsenedut. Ja tietyst paikallisesti pääsee mukaan Kyyjärven yrittäjien omiin tapahtumiin ja retkiin.

Tässä linkki jäsenetuihin: https://www.yrittajat.fi/jasenedut/#/?search=&benefitCategories=&nationwide=&taxAssociations=&taxOrganizations=&contentTypes=MEMBERSHIP_BENEFIT&offset=0

Sekä ilmaisiin neuvontapalveluihin: https://www.yrittajat.fi/palvelut-ja-edut/tutustu-neuvontapalveluihin/

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset