Yksityistieavustukset 2023

Asuminen
Marjukka Latva-Laturi
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Luminen tie kuvattuna ylhäältäpäin.

Yksityistieavustukset 2023

Yksityistieavustukset ovat nyt tiekuntien haettavissa.
Tiekuntien ajantasaiset tiedot tulee olla päivitettynä Maanmittauslaitoksen yksityistierekisteriin sekä Liikenneviraston tie- ja katuverkontietojärjestelmään.

Avustus maksetaan vain tiekunnalle, ei siis suoraan esim. auraajalle. Tien varrella tulee sijaita vähintään yksi vakituinen asuinrakennus ja avustusta maksetaan viimeiseen asuttuun taloon asti. Kunnossapitoavustuksen enimmäismäärä on 40 % toteutuneista kustannuksista, enintään 400 € / km. Avustussumma määräytyy lopullisesti vuosittain jätettyjen avustushakemusten ja talousarvioon varatun määrärahan suhteessa.

Avustuksen saamiseksi tiekunnan tai toimitsijamiehen tulee esittää selvitys maksetuista kustannuksista viimeistään 11.12.2023 mennessä täyttämällä oheisen hakemuslomakkeen sekä tiliselostuksen.  Avustusta maksetaan vain toteutuneiden kustannusten mukaan eli kuittikopiot tulee lähettää hakemuksen liitteenä.

Lomakkeet liitteineen tulee palauttaa viimeistään 11.12.2023 osoitteeseen: Kyyjärven kunta, Kivirannantie 4, 43700 KYYJÄRVI tai sähköisesti kirjaamo@kyyjarvi.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset