Uutta yritystoimintaa Kyy Yorkissa – Hierontapalvelu Pumpuli

Työ ja yrittäminen
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen

Uutta yritystoimintaa Kyy Yorkissa – Hierontapalvelu Pumpuli

Ulla Takalan Hierontapalvelu Pumpuli on aloittanut toimintansa syksyn aikana Kyy Yorkissa.

Ulla kouluttautui hierojaksi työn ohessa Kaustisella STEP-koulutuksessa ja valmistui keväällä 2023. Ulla on vuoden mittaan täydentänyt koulutustaan Faskia-kurssilla ja intialaisella päähieronnalla. Päätyö Ullalla on edelleen lähihoitajana Kivirannan Asumispalveluyksikössä. 

Kiinnostus lihaksistoa sekä kehon erilaisia kiputiloja ja jumeja kohtaan syntyi harrastusten ja loukkaantumisten kautta. Ullalla on salibandy- ja jalkapallotausta. Lisäksi Ulla on kouluttautunut Personal Traineriksi vuonna 2017. 

Hieronta-asiakkaita Ulla ottaa vastaan kotiin tehdyissä rauhallisissa ja tunnelmallisissa tiloissa. Hierontapalvelu Pumpulin asiakaskunta on muodostunut hyvin pitkälti puskaradion kautta. Maksuvälineenä Hierontapalvelu Pumpulissa käy käteinen, kortti ja Smartum. Vinkiksi näin joulun alla, että lahjakortti on aina hyvä lahjavaihtoehto. Ajan varaaminen Hierontapalvelu Pumpuliin onnistuu parhaiten soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon p. 0417045078.

Päätyön ja sivutoimisen yrittäjyyden lisäksi aktiivinen nainen on mukana yhdistystoiminnassa ja nauttii yhdessä tekemisestä ja talkoohommista. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset