Vuoden 2023 Kulttuuriteko -palkinto Kyyjärven kirkkokuorolle!

Kunnalliselämä
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen
Kirkkokuoro

Vuoden 2023 Kulttuuriteko -palkinto Kyyjärven kirkkokuorolle!

Vuoden 2023 Kulttuuriteko -palkinto Kyyjärven kirkkokuorolle. Kyyjärven kirkkokuoro palkittiin keskiviikkona kuoroharjoituksissa. Kunnan puolesta huomionosoitusta olivat jakamassa sivistysjohtaja-rehtori Sanna Honkonen ja sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Jarkko Hänninen. Palkitsemistilaisuudessa oli mukana Keski-Suomen Liiton kulttuuriasiantuntija Kimmo Suortamo.

Alla sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtajan Jarkko Hännisen onnittelupuheenvuoro kirkkokuorolle:

”Hyvät Kyyjärven kappeliseurakunnan kirkkokuorolaiset!

On ilo astua tänään kunnan sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan edustajana eteenne ja nostaa esiin vuoden 2023 kulttuuriteko, joka on omiaan tuomaan iloa ja yhteenkuuluvuutta yhteisöömme. 

Tänä vuonna on ilo palkita Kyyjärven kappeliseurakunnan kirkkokuoro vuoden 2023 kulttuuriteosta. Kirkkokuoronne on tehnyt vuosien ajan vaikuttavaa työtä niin kirkollisiin tilaisuuksiin kuin yhteisöllisiin tapahtumiin. Tämä kulttuuriteko ei ole ainoastaan taiteellinen saavutus vaan myös merkki siitä, miten yhteinen tekeminen voi rikastuttaa ja yhdistää meitä. Teidän omistautumisenne musiikille ja yhdessä tekemisen hengelle on ollut koko kylämme rikkaus.

Kuntamme kirkkokuoro on esimerkki siitä, miten kulttuuri voi yhdistää meitä, tuoda lohtua vaikeina hetkinä ja levittää iloa ympärilleen. Teidän esityksenne ovat olleet kuin valo pimeydessä, tuoden toivoa ja lämpöä meidän kaikkien sydämiimme.

Haluamme kiittää kirkkokuoron jokaista jäsentä, ja myös heitä, jotka ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen, teidän omistautumisestanne kirkkokuorolle ja lahjakkuudestanne. Te olette osoittaneet, että kulttuurin voima on vahva ja sillä on merkittävä vaikutus yhteisömme henkeen.

Kiitos, Kyyjärven kirkkokuoro, sekä vuoden 2023 että vuosien kulttuuriteostanne. Toivotamme Teille kaikille jatkuvaa intoa ja inspiraatiota tuleville esityksille. Olkaa ylpeitä siitä, mitä olette saaneet aikaan, ja tiedämmekin, että voitte jatkossakin tuoda iloa elämäämme, niin surun kuin ilon hetkinä.”

Kunniakirjasta poimittua:

  • Kirkkokuoro tuo kauneutta ja syvyyttä kirkollisiin tilaisuuksiin ja yhteisöllisiin tapahtumiin.
  • Kirkkokuoro yhdistää.
  • Kirkkokuoro tuo lohtua vaikeina hetkinä.
  • Kirkkokuoro levittää iloa ympärilleen.
  • Kirkkokuoron voima on vahva ja sillä on merkittävä vaikutus yhteisömme henkeen.
  • Kirkkokuoro on edistänyt aktiivista kulttuurityötä pyyteettömästi vapaaehtoistyönä vuosikymmenten ajan. 

Vielä kerran lämpimät onnittelut Kyyjärven kirkkokuoro Vuoden 2023 Kulttuuriteosta! 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset