Seurakuntapastori Tarja Sulkalan läksiäiset

Seurakunnat
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen

Seurakuntapastori Tarja Sulkalan läksiäiset

Sunnuntaina 21.2.2024 vietimme seurakuntapastorimme Tarja Sulkalan läksiäisiä. Kyyjärven kunta osallistui tilaisuuteen ja kunnanjohtaja Tiina piti Tarjalle kiitospuheen.

"Rakas Tarja,

haluan kiittää arvokkaasta työstäsi ja omistautumisestasi seurakuntamme ja kuntamme hyväksi.

Tarja on ollut läsnä niin juhlallisissa tilaisuuksissa, jumalanpalveluksissa kuin kuntamme eri tapahtumissa. Olet tarjonnut vertaistukea, lohdutusta ja rohkaisua niin ilon kuin surun hetkinä. Olet ollut rinnallamme kokemassa elämän eri vaiheet aina vauvojen kasteista vanhusten hautajaisiin.

Tarjalla on kyky valaa uskoa ja rohkeutta meihin. Osaat kohdata jokaisen ihmisen yksilönä ja saat meidät tuntemaan, että olemme osa suurempaa kokonaisuutta. Tarja on osallistunut aktiivisesti erilaisiin toimintoihin, jotka ovat luoneet yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistaneet yhteisöämme.

Tarja on osoittanut meille, mitä tarkoittaa rakastaa lähimmäistä ja olla läsnä toisten elämässä. Tarjan empaattisuus ja myötätuntoisuus ovat tulleet esiin jokaisessa kohtaamisessa, ja hän on aina valmis auttamaan ja tukemaan meitä kaikissa elämämme haasteissa.

Rakas seurakuntapastorimme Tarja Sulkala, haluan vielä kerran kiittää sinua sydämellisesti kaikesta, mitä olet tehnyt kuntamme hyväksi. Olet ollut arvokas ja tärkeä osa yhteisöämme. Kiitos omistautumisestasi ja lämpimästä sydämestäsi.

Toivon sinulle Tarja kaikkea hyvää jatkoon ja siunausta tuleviin unelmiisi."

Ystävällisin terveisin,
Tiina Pelkonen
Kyyjärven kunnanjohtaja

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset