Meidän yhteinen näyttely

Kulttuuri
Kyyjärven kunta
Maarit Ohranen
Näyttelyjuliste.

Meidän yhteinen näyttely

Kirjaston näyttelytila on saanut uuden ilmeen - Meidän yhteinen näyttely on esillä 26.2. - 21.3.2024. Tervetuloa ihastumaan!

Paljon uskomattoman taitavia töitä on jo tuotu näyttelyyn, mutta lisääkin vielä mahtuu. Eli jos näyttelykutsu on mennyt sinulta ohi silmien ja korvien, niin tämän artikkelin lopussa on vielä kertaus näyttelykutsusta / haasteesta.

Näyttelyyn pääset tutustumaan kirjaston palveluaukioloaikoina:

  • Ma klo 13 - 18
  • Ti klo 10 - 16
  • Ke klo 10 - 16
  • To klo 13 - 18

Tällä kertaa ideana on se, että kuka tahansa voi tuodaan aikaansaannoksiaan näytille muiden nähtäväksi ja iloksi. Ja hyvät ideat pääsevät näin kiertoon. Luulenpa, että tänä talvena paukkupakkasten aikaan moni on viihtynyt sisällä ja monenmoisia kädentaitoja on harjoitettu.

Aihetta, menetelmää tai materiaalia ei ole rajattu millään tavalla. Voit tuoda siis mitä tahansa itse tekemääsi, joka voidaan ripustaa seinälle tai asettaa pöydälle. Esimerkiksi käsityöt (langasta, tekstiilistä, puusta, savesta…), valokuvat, runot, askartelut, maalaukset, piirrokset, palapelit… Voit halutessasi lisätä tarinan työsi yhteyteen. Laittakaahan sana kiertämään, jotta saadaan runsas näyttely aikaiseksi!

P.S. Jos sinun on haastavaa tuoda fyysinen työsi paikalle, niin voit toimittaa meille myös kuvia. Kuvagalleria pyörii näyttelyn aukioloaikoina kirjaston tv:n näytöllä. Helpointa on toimittaa kuvat muistitikulla.


 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset