Sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkkoa koskeviin ehdotuksiin voi ottaa kantaa 23.3. saakka!

Hyvinvointi
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen
Ota kantaa palveluverkko ehdotukseen

Sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkkoa koskeviin ehdotuksiin voi ottaa kantaa 23.3. saakka!

Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkkoa koskevat ehdotukset ovat lausuntokierroksella. Jokaisella kuntalaisella on mahdollisuus antaa palautetta palveluverkkoehdotukseen!
Palveluverkkotyössä pohditaan sitä, miten sosiaali- ja terveyspalveluja tarjotaan, jotta niiden saatavuus ja saavutettavuus olisi kaikille keskisuomalaisille mahdollisimman yhdenvertainen. Kaikilla keskisuomalaisilla ja hyvinvointialueen eri sidosryhmillä on mahdollisuus tutustua lausuntovaiheen materiaaliin ja ottaa kantaa erilaisiin palveluverkon vaihtoehtoisiin malleihin 23.3. saakka, jonka jälkeen aluehallitus tekee lopullisen ehdotuksen aluevaltuustolle. Palveluverkkoa rakennetaan aluevaltuuston päätöksen mukaisesti vaiheittain vuoteen 2030 mennessä.
 
Lausuntomateriaali ja eri tavat ottaa kantaa palveluverkkotyöhön on koottu hyvinvointialueen verkkosivuille www.hyvaks.fi/palveluverkko/osallistu. Keski-Suomen hyvinvointialueen asukkaat pääsivät ottamaan kantaa ympäri Keski-Suomea järjestetyissä asukastilaisuuksissa sekä https://www.otakantaa.fi/ verkkosivun kautta.
 
Tähän mennessä otakantaa.fi -sivun kautta on kertynyt 174 kannanottoa ja keskustelualueelle on jätetty 74 kommenttia. Lisäksi hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysasemilta löytyy tulostettu lausuntomateriaali sekä paperisia lomakkeita kommentointia varten 26.2.–15.3.2024.
 
Lisätietoja palveluverkosta: www.hyvaks.fi/palveluverkko
 
Lisätietoja :
Kati Kallimo, toimialajohtaja, sosiaali- ja terveyspalvelut, p. 050 442 2302, kati.kallimo(at)hyvaks.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset