Kirjasto tiedottaa

Kulttuuri
Kyyjärven kunta
Maarit Ohranen

Kirjasto tiedottaa

Kevään satutuntien aikatauluun on tullut muutos ja velkasaldon tyhjennys- kampanja on alkanut.

Kevään Satutuntien päivämääriin on tullut muutos. Päivitetty aikataulu:

  • to 21.3. klo 9.45
  • to 18.4. klo 9.45

(Aiempi suunnitelmamme tiistaina pidettävistä Satutunteista osui päällekkäin seurakunnan kerhon kanssa.)

Onko kirjastomaksusi rästissä? Velkasaldon tyhjennyskampanja alkaa Keski-Suomen kirjastoissa 4.3.

Maanantaina 4.3. alkavalla Keski-kirjastojen velkasaldojen tyhjennyskampanjalla kannustetaan kirjastojen asiakkaita maksamaan rästissä olevat maksunsa. Maksamisesta muistutetaan kirjastokäynnin yhteydessä, kun asiakas lainaa aineistoa. Usein kyse on aika pienistä summista, jotka ovat vain unohtuneet kirjastokortille. Maksut voi hoitaa joko kirjastokäynnillä palveluaikana tai verkossa. Myöhästymismaksuja kerätään Keski-kirjastojen käyttösääntöjen mukaisesti.

Omat maksut voi tarkistaa ja suorittaa Keski-kirjastojen verkkokirjastossa osoitteessa keski.finna.fi tai käymällä lähikirjastossa asiakaspalveluaikana. Kyyjärven kirjaston asiakaspalvelussa maksu onnistuu vain käteisellä.

Verkkomaksaminen on mahdollista kaikille Keski-kirjastojen asiakkaille. Netissä voi maksaa yhden euron suuruisen tai sitä suuremman maksun. Kirjastomaksut maksetaan asiakkaan omassa verkkopankissa, joten ota pankkitunnuksesi valmiiksi esille. Kirjaudu verkkokirjastoon osoitteessa keski.finna.fi käyttämällä kirjastokorttisi numeroa ja PIN-koodia. Valitse verkkosivun yläpalkista ”Maksuni” ja seuraa ohjeistusta.


 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset