Kilometrikisa 2024 starttaa 1.5.

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti
lomake
mies pyöräilee
1.5. starttaa kilometrikisa 2024

Kilometrikisa 2024 starttaa 1.5.

Luvassa on 153 kisapäivää leikkimielistä kisailua, yhteisöllisyyttä ja kunnon kohentamista!
Kilometrikisa 2024 poljetaan ajalla 1.5.–30.9.2024. 
Sarjat, joissa kisaa käydään

🚲  Piensarja (alle 25 osallistujaa)
🚲  Suursarja (≥ 25 osallistujaa)
🚲  Tehosarja (pyöräilyseurat, liikuntayhdistykset ja muut "ammattilaiset" tai aktiiviharrastajaryhmät)

Perussarjojen lisäksi kisaa käydään sähköpyörä- ja kuntasarjassa. Joukkue kilpailee automaattisesti myös sähköpyöräsarjassa, jos yksikin jäsen on kirjannut sähköpyörällä ajettuja kilometrejä. 

Kisan alettua joukkueiden vahvuus muodostuu joukkueen aktiivisten polkijoiden mukaan (ns. nollakerholaiset eivät vaikuta tuloksiin). Joukkue tietenkin säilyy myös nomaalisarjassa (pien, suur, teho), jossa huomioidaan lihasvoimin poljetut kilometrit. Lisäksi jokainen polkija, joka on tallentanut kotikunnan omiin henkilökohtaisiin tietoihinsa, alkaa kartuttaa myös oman kuntansa kilometrisaldoa.

Joukkueen nimi: Kyky 
Osallistumiskoodi: Rengas2024

Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/

Tervetuloa mukaan leikkimieliseen kisaan, jossa kohotetaan omaa kuntoa!


KyKy/yhdistelmäjaoston MTB-porukalla startataan jälleen matalankynnyksen yhteislenkit. Niissä on ajatuksena porukalla ajaa erilaisia polkuja, teitä ja reittejä ja väyliä pitkin. Samalla tutustumme matkan varrella kylien ja paikkojen historiaan. Yhteislenkeistä infotaan tarkemmin pääsiäisen jälkeen. 

Lisätietoa antaa: Tanja K puh. 040 516 7366


Yleisimmin kysytyt kysymykset:

  • Joukkueen sijoitus omassa sarjassaan määräytyy kilometriä per henkilö -tuloksen perusteella. Joukkueen polkema kokonaiskilometrimäärä siis jaetaan joukkueessa kilometrejä kirjanneiden henkilöiden lukumäärällä. Nollatuloksella joukkueessa mukana olevat joukkueen jäsenet eivät vaikuta laskentaan.
  • Yksittäisen polkijan on mahdollista kirjata joko aikaa tai kilometrejä tai molempia. Minuuttikisaan ei ilmoittauduta erikseen vaan kaikki joukkueet ja kaikki joukkueiden jäsenet voivat kirjata halutessaan järjestelmään kilometrien rinnalla myös aikaa. Joukkueen kesken voi toki sopia, kirjataanko molempia. Minuuttikisan päätarkoitus on tehdä kisailusta entistä tasapuolisempaa, madaltaa osallistumisen kynnystä ja kiinnittää huomiota pyöräilystä nautiskelun ja hitaasti kiiruhtamisen iloihin.
  • Sähköavusteisella polkupyörällä poljetut kilometrit hyväksytään mukaan ja tätä varten on perustettu sähköpyöräsarja. Sähköpyöräsarjassa kilpailevat automaattisesti ne joukkueet, joissa yksikin jäsen on kirjannut sähköpyörällä ajettuja kilometrejä. Sähköpyörällä ajava kisaaja voi valita kilometrien kirjausnäkymässä, onko yksittäinen kilometrikirjaus ajettu sähköpyörällä vai ei. Näin myös vain osan matkoistaan sähköavusteisella pyörällä ajavilla on mahdollista merkitä matkansa järjestelmään ja kerryttää joukkueen kilometrisaldoa niin sähköpyöräsarjassa kuin tavanomaisessakin sarjassa, kirjauksesta riippuen.
  • Jos osallistuja käyttää saman vuorokauden aikana sekä normaalia polkupyörää että sähköpyörää, tulee kilometrit merkitä järjestelmään seuraavasti. Joka toinen päivä sähköpyöräkilometrit ja joka toinen päivä normaali pyörällä ajetut kilometrit. Järjestelmän kalenteri ei tällä hetkellä hyväksy kuin jomman kumman vaihtoehdon (sähkopyörä tai tavallinen pyörä). Sähköpyöräsarjassa joukkueen polkemat kilometrit jaetaan vähintään kolmella.
  • Kuntasarjassa kisaavat kunnat. Kuntasarjaan ei myöskään tarvitse ilmoittautua erikseen: jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta henkilökohtaisesta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla.

Kunkin osallistujan itse merkkaamat kilometrit ja minuutit perustuvat viime kädessä luottamukseen ja toivomme kanssapolkijoilta korkeaa moraalia tässäkin suhteessa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset