Kyvyn terveisiä

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti
jäsenkirje etupuoli
jäsenkirje kääntöpuoli
laavu
Isonkivenlaavulle on lyhyt kävelymatka
tulet
Isonkivenlaavulla on tulipaikka, jossa paistuu makkarat

Kyvyn terveisiä

 • Sunnuntaina 10.3.2024 järjestetään Kaiken kansan ulkoilutapahtuma Peuralinnassa, Onnelan pihapiirissä (osoitteessa Huumarkankaantie 83). Monenlaista puuhaa, kokeiltavaa ja katsottavaa on tarjolla.  
  Onnelassa on mahdollisuus laskea pulkkamäkeä (ota mukaasi mäenlaskuvälineet), saada moottorikelkan kyytiä, kokeilla lumikenkiä tai hiihtää Huumarkankaan pelloilla oman aikataulun mukaan. Ulkoilupäivässä on mukana myös suksien huoltopiste, jossa saat suksesi huollettua. Myynnissä on pika-arpoja, kahvia, mehua ja vastaleivottua pullaa sekä makkaraa.

  Aivan pihapiirin läheisyydestä löytyy laavu, jonne jaksaa perheen pienimmätkin kävellä. Pitkien honkapuiden alla oleva laavu on käymisen arvoisella paikalla. Laavulla on myös makkaranpaistomahdollisuus. 

  Ulkoilutapahtumassa ovat mukana KyKy-Betsetin Mestaruusliiga joukkueen pelaajia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 • Lumikenkäillen tähtitaivasta ja kuutamoa perjantaina 22.3. 
   
 • Urheiluseura Kyyjärven KyKy on laatinut jäsenkirjeen 79. toimintakaudelleen. Jäsenkirjettä tullaan jakamaan postilaatikoihin lähiviikkojen aikana. 
   
 • Kyyjärven Markkinat järjestetään lauantaina 27.7.2024 Kauppakeskus Paletin piha-alueella. Toivotamme kaikki paikalliset yritykset, yhteisöt sekä järjestöt mukaan kesän tapahtumaan. Paikallisilta toimijoilta ei torimaksuja veloiteta. Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan - päivitämme lisätietoja kun niitä saadaan. 
  Heinäkuun viikolle olisi hienoa saada erilaisia järjestöjen tapahtumia, jolloin saadaan kokonaisuus Kyyjärvi-viikosta. Esim. MTB-ryhmä järjestää kulttuuriajelun kyseiselle viikolle. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset