Työtä tarjolla

Seurakunnat
Kyyjärven kappeliseurakunta
Tanja Kyrönlahti
saarijärven seurakunta

Työtä tarjolla

Saarijärven seurakunta hakee kesäsuntiota ajalle 1.6.-11.8.2024 väliseksi ajaksi Kyyjärven ja Karstulan kappeliseurakuntiin

Saarijärven seurakunta hakee kesäsuntiota ajalle 1.6.-11.8. väliseksi ajaksi.


Toimeen valittavan työntekijän työalueena on Kyyjärven ja Karstulan alueet ja kesäsuntio voi itse valita ensisijaisen työpisteensä (Karstula/Kyyjärvi). Työaika on kolmen viikon jaksoissa 114 h 45 min. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.


Suntion työtehtäviin sisältyvät: kirkossa ja kappeleissa järjestettävistä jumalanpalveluksista, kirkollisista toimituksista ja tilaisuuksista huolehtiminen, tilojen ja tilaisuuksien valmistelu ja osallistuminen hautaustoimen tehtäviin kuten hautapaikkojen näyttämiseen, siivous ja pienet kahvitarjoilut, jonkin verran ulkoalueiden siivousta (haravointia ja lakaisua, roskien tyhjäystä ym.).
Työsuhteen alkuun on varattu kahden viikon perehdytysvaihe, jolloin työtä pääsee tekemään toisen suntion kanssa.


Arvostamme kokemusta alan työtavoista ja menetelmistä, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävien hoitamiseksi valittavalla henkilöllä tulee olla perus it-osaaminen ja auton käyttömahdollisuus. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme sitoutumista seurakunnan arvomaailmaan.
Tehtävään valittavan henkilön tulee olla ev-lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Haastattelut pe 19.4. Saarijärven seurakuntatalolla.

Yhteystietomme

Emilia Jalomäki puh. 040 1534 392, emilia.jalomaki@evl.fi (lomalla 23.-28.2, 25.3.-5.4.)

Lähde: Kirkkorekry

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset