Matka mielen maisemiin, osa II

Hyvinvointi
Karstulan Seudun Samoilijat ry
Tanja Kyrönlahti

Matka mielen maisemiin, osa II

Pysähtele, hidastele, tutkiskele, pohdiskele, kuuntele. Ennen kaikkea kuule, mitä mielesi sinulle kertoo.

10 kysymystä luontovalokuvin kuljettavat sinut matkalle oman mielesi maisemiin.

Voit nostaa kortin pakasta kuukauden jokaisena päivänä. Tai ottaa kortin silloin, toisen tällöin. Teemaksi viikolle. Keskustelun avaajaksi ystävien, työtovereiden, perheenjäsenten kanssa. Voit poimia pakasta juuri tähän hetkeen tarvittavan kysymyksen. Voit napata kysymyspakan mukaan vaikkapa metsäretkelle ja käydä hiljaista keskustelua itsesi kanssa.
 

Pysähdy kunkin kysymyksen äärelle riittävän pitkäksi aikaa. Usein pyrimme vastaamaan kysymykseen nopeasti, mitä ensimmäiseksi mieleen tulee. Ole siis kärsivällinen, vaikka et välttämättä löytäisi kaikkiin kysymyksiin vastausta välittömästi. Kysymykset jäävät vaikuttamaan mieleesi ja vastaus voi tulla esille yllättäen. Kaikkiin kysymyksiin vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi. Sinussa on jo kaikki valmiina. Olet enemmän, kuin mitä ehkä itse uskotkaan. 
Täyttyköön reppusi matkan aikana oivalluksilla ja ilon säteillä. Jääköön sieltä pois kaikki se, minkä kuormaksi koet. Lempeitä askeleita oman mielesi maisemiin.


Nämä Matka mielen maisemiin -kortit ovat Suomen Ladun hyvinvointityöryhmän työstämät ja valokuvat korteissa ovat Minna Kainulaisen ja Matti Vesterisen. Voit käyttää niitä oman hyvinvointisi tueksi tai ryhmässä, parhaaksi katsomallasi tavalla.

Lähde: Suomen Latu

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset