Kevätmarkkinat Kauppakeskus Paletissa

Työ ja yrittäminen
Suvi Kantonen
Kyyjärven Paletin Kauppiaat ry
Suvi Kantonen
nopolanews

Kevätmarkkinat Kauppakeskus Paletissa

Kevätmarkkinat tuo varmasti kivan piristyksen Kyyjärvelle. Kauppakeskus Paletin liikkeiden kovien tarjousten lisäksi paikalle on tulossa monen eri yrittäjän tuote-esittelyjä/ myyntiä lähiseudun kunnista. Makkaratarjoilun tapahtumaan järjestää Kyyjärven Paletin kauppiaat ry klo 11-14.

Kevätmarkkinat siis  Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä lauantaina 4.5 klo 9-15. Paikalle on tulossa lähikunnista mm Kone Hoppula Saarijärveltä, hän tuo mönkijän koeajoon, sekä moottori-ja raivaussahoja yms. Veikon Koneelta Saarijärveltä tulee sähkö-maasto- ja maantiepyörät. Oivarauta Takalan osastolla pääsee tutustumaan Makitan kesäpuutarhakoneisiin ja tuotteisiin. Pohjantähti vakuutusasioista ovat kertomassa Jari Savolainen ja Carita Manninen. Dna-ja Elisan liittymäasioissa auttavat Veikon koneen myyjät Alajärveltä, samalla voi osallistua älypuhelimen arvontaan. Merinovillatuotteita tuo myyntiin Antti Peltonen. LVI-Tuukkanen Karstulasta esittelee osastollaan ilma-vesi -ja maalämpötuotteita. 

Elintarvikkeitakin markkinoilla myydään. Elsas Leipomo Kyyjärveltä pulla-ja leipätuotteita, Fishvalley  Kivijärveltä paistaa muikkuja, sekä savulohta. Koskenvarren Highlander tulee Alajärveltä, heidän  osastolla voi tutustua maistiaisten kera heidän liha-, makkara-ja nakkituotteisiin, sekä oman tilan kaurahiutaleisiin ja säilykelihaan. 

Kyyjärveltä mukana on lisäksi Mediamyllärit, heidän osastolla tarkemmin suurkuvatulosteista ja julisteista. Eläkeliitto Kyyjärvi järjestää arpajaiset ja tarjoaa haitarimusiikkia n.klo 12.15. HET-teatterin väki laittaa vohvelikahvilan, kertoo kesän näytelmästä, tottakai osastolla on paljon myös arvontapalkintoja. Markkinaväen iloksi Make on lupautunut esittämään livemusiikkia  klo 11.30 ja 13.00

Kyyjärven Palokunta tuo lasten ihasteltavaksi paloauton, jota Palokunnan miehet esittelevät.

Tervetuloa Paletin markkinoille viettämään mukavaa kevätpäivää oikein ajan kanssa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset