Terveysasemien puhelinpalvelut ja chat-palvelu ovat ruuhkautuneet koko Keski-Suomessa

Hyvinvointi
Keski-Suomen hyvinvointialue
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Hyvaks.

Terveysasemien puhelinpalvelut ja chat-palvelu ovat ruuhkautuneet koko Keski-Suomessa

Keski-Suomen hyvinvointialueen terveysasemien puhelinpalvelut ja chat-palvelu ovat ruuhkautunut pahoin. Tämän vuoksi kaikkiin kiireettömiin soittopyyntöihin ei pystytä vastaamaan saman päivän aikana. Myös chat-palvelun odotusajat ovat pidentyneet.

Jos olet jättänyt soittopyynnön, odotathan takaisinsoittoa ennen uutta yhteydenottoa puhelimitse tai ennen kuin otat yhteyttä chat-palvelun kautta. Useat soittopyynnöt ja jonottaminen useassa kanavassa ruuhkauttavat asiointia entisestään. Pahoittelemme häiriötä.

Puhelinpalvelun ruuhkautuminen ei vaikuta kiireellisiin soittopyyntöihin, niihin pyrimme vastaamaan samana päivänä. 

Hyödynnä sähköistä asiointia 

Keski-Suomen hyvinvointialueelta kannustetaan kaikkia asukkaita mahdollisuuksien mukaan käyttämään puhelinsoiton sijaan sähköisiä palveluita. Esimerkiksi valtakunnallinen Omaolo-palvelu on yksi Keski-Suomen hyvinvointialueen sähköisen asioinnin kanavista, jossa voit asioida ilman puhelinsoittoa ja palveluajoista riippumatta. Omaolo-palvelun oirearvion antama hoitosuositus voi olla esimerkiksi kiireellinen ohjaus alueen päivystykseen, sähköinen yhteydenotto ammattilaiselle, suora ohjaus esimerkiksi hoitajan, lääkärin tai fysioterapeutin sähköiseen ajanvaraukseen tai kotona toteutettavat hoito-ohjeet, riippuen aina yksilöllisistä vastauksistasi.   

Myös reseptien uusinta onnistuu sujuvasti Omakanta-palvelussa .  

Kaikkiin Keski-Suomen hyvinvointialueen tarjoamiin sähköisiin palveluihin voit tutustua asioi sähköisesti -sivullamme

Lisätietoja: 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset