Tapahtumien päivä 7.9.2024 klo 10.00 -13.00 Kyy York Areenassa, Nopolan koululla ja sen ympäristössä.

Kunnalliselämä
Kyyjärven kunta
Minna Pitkänen
Tapahtumien päivä 7.9.2024 klo 10.00 -13.00

Tapahtumien päivä 7.9.2024 klo 10.00 -13.00 Kyy York Areenassa, Nopolan koululla ja sen ympäristössä.

Tapahtumien päivä järjestetään la 7.9. klo 10.00 -13.00 Nopolan koululla ja Kyy York Areenassa. Tapahtumien päivässä pääset tutustumaan paikallisten yhdistysten, järjestöjen ja seuran toimintaan. Ohjelmassa monenlaista toimintaa kaiken ikäisille kuntalaisille.
Tapahtumassa mukana Kyyjärven KyKy, MLL paikallisyhdistys, Kyyjärven erämiehet, Eläkeliitto, Kamerakerho, Mediamyllärit, Seurakunta, Kyyjärven Yrittäjät, SPR/VAPEPA Kyyjärven osasto ja Pelastustoimi sekä Nopolan koulu.

HUOM! Koulutie ei ole moottoriajoneuvojen käytössä klo 8.45-12.15. Parkkipaikkoja löytyy urheilukentän takaa, uudelta hiekkaparkkipaikalta ja Rientolan pihasta.










Tapahtumien päivän ohjelma jakautuu useammalle eri alueelle. Liikuntasalissa voit tutustua Kyyjärven KyKy:n, MLL Kyyjärven paikallisyhdistyksen sekä Kyyjärven Erämiesten toimintaan ja ohjelmaan.

Nopolan koululla, kädentaidotluokassa Kyyjärven Kamerakerholla on valokuvanäyttely, video esityksiä ja esillä on myös kaukoputkia.

Koulun kotitalousluokassa pääset tutustumaan Mediamylläreiden ohjelmaan ja toimintaan.

Koulun ruokalassa seurakunta, eläkeliitto ja Kyyjärven yrittäjät esittelevät omaa toimintaansa ja tarjolla myös erilaisia arvailuja yms.

SPR/VAPEPA ja Pelastustoimi esittäytyvät koulun pihassa.

Nopolan koulun omalla pisteellä pääset tutustumaan koulun henkilökuntaan ja pääset vaihtamaan kuulumisia.

 

Tervetuloa tutustumaan paikallisiin järjestötoimijoihin!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset