Haluatko kehittää matkailuyritystäsi yhteistyössä Visit Jyväskylä Regionin kanssa?

Työ ja yrittäminen
Kehitämisyhtiö Witas
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Luonto.
Luonto.

Haluatko kehittää matkailuyritystäsi yhteistyössä Visit Jyväskylä Regionin kanssa?

Matkailuyrittäjät huomio! Haluatko kehittää matkailuyritystäsi yhteistyössä Visit Jyväskylä Regionin kanssa?

Kehittämisyhtiö Witaksella on vuoden 2024 loppuun saakka voimassa matkailun kehittämiseen tähtäävä yhteistyösopimus Visit Jyväskylä Regionin kanssa. Tämän sopimuksen piiriin kuuluvat Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren kunnat sekä matkailuyritykset. Sopimus päättyy vuodenvaihteessa.

Sydänsuomen matkailuyritykset, jotka haluavat lisätä näkyvyyttään kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla Visit Jyväskylä Regionin kautta, voivat lähteä mukaan yhteistyöhön yrityskohtaisesti: sopimusmaksu yksinyrittäjälle on 1 000 e/vuosi, suuremmat yritykset hinnoitellaan liikevaihtoon perustuen. Uusi sopimuskausi on määräaikainen kolmelle vuodelle eli vuosille 2025-2027. Vuosimaksu sisältää: mm. kuntakummin palvelut: konsultoinnit ja yritysvierailut, yhteystietokortin VJR:n verkkosivuilla, osallistumiset koulutuksiin ja valmennuksiin, mahdollisuuden sesonkikoosteissa ja ajankohtaista -osioissa näkymiseen, mahdollisuuden nousta näkyviin VJR somekanavissa.

Yrityskohtaiset sopimukset tarvitaan noin 9-10 yritykseltä Sydänsuomen alueelta, jotta Visit Jyväskylä Region voi järjestää yrityskohtaiseen työhön resurssia. Yrityksen tulee ilmoittaa yhteistyön mukaan lähtemisestä Visit Jyväskylä Regionin matkailujohtaja Susanne Rasmukselle ja Sydänsuomessa -tiimin Jasmine Välikankaalle 25.8 mennessä (susanne.rasmus@jyvaskyla.fi ja jasmine.valikangas@karstulanseutu.fi). Laskutus tapahtuu kerran vuodessa, kunkin vuoden alussa.

Sydänsuomen luontomatkailun kasvuohjelmassa valmistellaan parhaillaan Luontomatkailun Masterplania eli suuntaviivoja matkailun kehittämiselle vuoteen 2030, jossa on otettu huomioon niin yritysten kuin kuntien ääni. Yritykset ovat olleet työpajoissa erityisen aktiivisia, mutta kunnille on luvassa vielä kuntakierrokset, jotta Sydänsuomelle saadaan luotua uusi matkailun toimintamalli. Pääpaino Sydänsuomen matkailun kehittämistoimenpiteissä on seuraavan kolmen vuoden aikana enemmän kotimaan markkinat ja yritysten perusasioiden kuntoon laittamisesta huolehtiminen, mikä mahdollistaa useammalle alueemme yritykselle mahdollisuuden jatkossa esimerkiksi kansainvälisen näkyvyyden kasvattamiseen (vähittäisvaatimuksena on esimerkiksi englanninkieliset nettisivut).

Sydänsuomen luontomatkailun kasvuohjelman etenemistä, tapahtumia ja tuotoksia voit seurata osoitteessa www.sydansuomessa.fi sekä somekanavissamme. Sydänsuomessa-sivustolla on mahdollista julkaista esimerkiksi yritysesittely maksutta. Sydänsuomessa-sivusto kokoaa Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren vetovoimatekijöitä niin matkailun kuin muiden toimialojen saralla sekä tähtää alueemme tunnettuuden kasvamiseen.


Ystävällisin matkailun kehittämisterveisin,

Tapani Laitinen Kehittämisyhtiö Witas Oy
Jenni Leppilahti Sydänsuomen matkailun kasvuohjelma
Markku Rautiainen Sydänsuomen Kuntatiimin puheenjohtaja
Minna Jaakkola Sydänsuomessa aluekoordinaattori

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset