Vastuullisuustyöpajat yrityksille

Työ ja yrittäminen
Kehittämisyhtiö Witas Oy/Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Sydänsuomessa.
Sydänsuomessa.

Vastuullisuustyöpajat yrityksille

Kehittämisyhtiö Witas Oy järjestää yhdessä Ilmastosuunnitelmahankkeen kanssa ensi syksynä työpajasarjan, joka on suunnattu aivan vastuullisuustyön alkutaipaleella oleville yrityksille. Eli työpajoissa ei ole kyse vaikeista termeistä, vaan mietitään mikä vastuullisuustyön alussa oleville yrityksille on oleellista ja miten jo tehdyistä toimenpiteistä voitaisiin viestiä. 

Työpajoissa otetaan ensimmäisiä askeleita vastuullisuuden parissa ja tutustutaan muihin samoja kysymyksiä pohtiviin yrityksiin. Myös vastuullisuustyön aloittaneet yritykset ovat tervetulleita mukaan. Työpajoihin voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyksin Teamsin välityksellä. Työpajat ovat avoimia Sydänsuomessa-alueella, Saarijärvellä sekä Kaustisen seudulla toimiville yrityksille. 

1. työpaja ke 4.9.2024 klo 8–10, Karstula / Ensiaskeleet vastuullisuustyöhön

2. työpaja ti 8.10.2024 klo 8–10, Viitasaari / Vastuullisuusviestinnän ABC

3. työpaja ke 20.11.2024 klo 8.30–10 Pihtipudas / Miten asiat ovat edenneet yrityksessä?

Näiden lisäksi tulee yrityskehittäjille oma sparrauskerta, missä käydään erityisesti yritysten sparraamiseen liittyviä kysymyksiä läpi. Ilmastosuunnitelmahankkeen Juho laittaa teille kalenterikutsut kaikkiin näihin tilaisuuksiin.

 

Työpajoihin voi osallistua paikanpäällä tai Teamsillä. Ilmoittautumislomake löytyy täältä -> Ilmoittaudu mukaan vastuullisuustyöpajoihin (forms.office.com)  

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset