Tapahtumienpäivää vietettiin aurinkoisessa säässä.

Kunnalliselämä
Kyyjärven kunta
Minna Pitkänen

Tapahtumienpäivää vietettiin aurinkoisessa säässä.

Tapahtumien päivää vietettiin lauantaina 7.9. liikuntahallilla, Nopolan koululla ja koulun pihalla.
Kyyjärviset järjestöt ja urheiluseura olivat järjestäneet kävijöille mielenkiintoista ohjelmaa ja toimintaa, joissa pääsi testaamaan omaa tietouttaan, nopeutta, tarkkuutta ja monia muita taitoja, päästiin näkemään sammutusnäytöksiä sekä tutustumaan edustusjoukkueen pelaajiin.
Yhdessä Nopolan koulun kanssa järjestetty tapahtuma sai väkeä liikkeelle.

Liikuntahallissa, salibandypisteellä pääsi testaamaan laukaisunopeutta ja -tarkkuutta, KyKy-Betsetin edustusjoukkueen pelaajat ohjasivat lajin saloihin. Perheen pienimmät ja vähän isommatkin pääsivät pomppimaan pomppulinnaan.

Nopolan koulun ruokasalissa ja kotitalousluokassa oli mahdollista arvailla vanhoja esineitä ja niiden käyttötarkoitusta, tunnistaa paikallisten yritysten logoja, tutustua kaukoputkiin, testata reaktionopeutta, tutustua media-alaan, tunnistaa eläimiä ja paljon muuta.

Koulun pihassa SPR Kyyjärven osasto jakoi ensiaputietoutta ja yleisön oli mahdollista myös itse kokeilla omia taitojaan. Paloauto kiinnosti varsinkin pienempiä ja päivän aikana nähtiin pelastustoimen järjestämät näytökset rasvapalon sammuttamisesta sekä savusukeltamisesta.

Tapahtumassa mukana olivat Eläkeliitto, Kyyjärven kappeliseurakunta, Kyyjärven yrittäjät, Mediamyllärit, Kyyjärven erämiehet, Kyyjärven kamerakerho, Kyyjärven KyKy, MLL Kyyjärven paikallisosasto, SPR/VAPEPA Kyyjärven osasto, Pelastustoimi sekä Nopolan koulu.

Kiitos kaikille hienosta tapahtumasta, yhteistyössä on voimaa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset