Digiä enemmän -- tule mukaan 25.9. Kivirantaan

Seniorit
Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys ry.
Tuula Härkönen
Digiä
Laite haltuun!

Digiä enemmän -- tule mukaan 25.9. Kivirantaan

Tämä on hanke ja sen myötä pohjoisen Keski-Suomen tilaisuus järjestetään Kyyjärvellä ke 25.9. Ilmoittaudu Paulalle 040 6299944.
Me kyyjärveläiset ainakin osallistutaan, kun tällaista tarjotaan. Kahvitarjoilukin --- klo 8.30 alkaen.

Digiä enemmän elämään - digitaitovalmennus

Eläkeliiton Keski-Suomen piiri aloitti keväällä 2024 yhteisen Digiä enemmän elämään-hankkeen yhteistyössä Osuuskauppa Keskimaan ja Jyväskylän Ammattikorkeakoulun kanssa. Hankkeen tarkoitus on valmentaa ikäihmisiä jokapäiväisten, oman toiminnan ja toimintakyvyn kannalta keskeisten palveluiden digiosaamiseen

Eläkeliitto Keski-Suomen piiri järjestää syksyllä yhdessä JAMK:n kouluttajien kanssa kaikille avoimia digitaitovalmennuksia eri paikkakunnilla. Ilmoittautuminen koulutuksiin avataan noin kuukausi ennen tapahtumaa.

Kuva poistettu.

Koulutuspäivien sisältöä:

klo 9-12 sisältö: älypuhelimen ja tabletin perustoiminnot (esim. näytön kirkkaus, äänenvoimakkuus, kirjasimen koko, laitteen suojaus), uuden sähköpostiosoitteen luominen ja sähköpostin käyttö, tietoturvan perusteet, sähköiset terveyspalvelut (esim. omaKS ja Kanta).

Klo 13-16 sisältö: älypuhelimen ja tabletin edistyneemmät toiminnot (esim. sovellukset, päivitykset, pilvipalvelut, puhelimella maksaminen), nettihuijauksilta suojautuminen, kuvien jakaminen ja siirtäminen, turvalliset ostokset netissä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset