Kysely yrityksille ja työnantajille - Yhdessä kohti tulevaisuuden työllisyyspalveluita!

Työ ja yrittäminen
Äänekosken kaupunki
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Äänekoski.
Äänekoski.

Kysely yrityksille ja työnantajille - Yhdessä kohti tulevaisuuden työllisyyspalveluita!

Toteutamme kyselyn tulevaisuuden työnvälityspalveluista Pohjoisen Keski-Suomen alueen yrityksille ja työnantajille! Haluamme kartoittaa työnantajien tarpeita ja toiveita julkisten työnvälityspalveluiden järjestämistä varten.

Vuoden 2025 alusta julkiset työnvälityspalvelut siirtyvät TE-toimistoilta kuntien vastuulle. Pohjoisen Keski-Suomen 13 kuntaa muodostavat yhteisen työllisyysalueen, jossa työvoimapalvelut tulevat osaksi kuntien palveluita.

Alueella toimiva yrittäjä tai työnantaja, vastaathan kyselyyn syyskuun aikana. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa tulevaisuuden työllisyyspalveluiden kehittämiseen! Kiitos etukäteen!

Vastaa kyselyyn tästä linkistä

 

Lisätietoja:

Projektikoordinaattori
Reetta Uusitalo
040 543 9512
reetta.uusitalo@aanekoski.fi

Lisätietoja Pohjoisen Keski-Suomen työllisyysalueen valmistelusta.

Äänekoski - Tulevaisuus asuu täällä

Äänekoski on pohjoisen Keski-Suomen keskuskaupunki ja biokiertotalouden keskittymä, jossa kesyttämätön luonto ja korkea teknologia kohtaavat. 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä, puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva päiväkoti- ja kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään elämään. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman ja järviluonto on tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

 
 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset