Viime hetken muistutus kansalaisopiston maksuista ja rahanarvoisista eduista

Vapaa-aika
Karstulan kansalaisopisto
Maarit Ohranen
Rahaa.

Viime hetken muistutus kansalaisopiston maksuista ja rahanarvoisista eduista

Lokakuussa alkaa kansalaisopiston kurssimaksujen laskutus. Jos haluat maksaa esim. Smartum saldo- mobiilimaksulla sinun tulee maksaa kurssi 30.9. mennessä.

Tässä Karstulan kansalaisopiston sivulta kopioitua tekstiä maksuihin / maksamiseen liittyen:

"Opintomaksut laskutetaan koko lukuvuoden kurssien osalta lokakuun aikana. Opintomaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää opintonsa. Opintomaksun voi maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Smartum-seteli
  • Smartum Saldo-mobiilimaksu
  • ePassi
  • PAM:in alennusseteli
  • Kyyjärven kunnan tyky-raha 

HUOM! Jos käytät opintomaksusi maksamiseen jotain näistä maksutavoista, koko lukuvuoden kestävien kurssien osalta maksu on tehtävä viimeistään 30.9.2024.
Toimita setelit/alennussetelit/verkkomaksu määräpäivään mennessä kansalaisopiston toimistoon, Kivijärvellä sekä Kyyjärvellä kirjastoon. Määräajan jälkeen emme tee muutoksia laskutukseen. Lyhytkursseja voit maksaa näillä maksutavoilla koko lukuvuoden ajan. Kerro lyhytkurssille ilmoittautuessasi, jos käytät näitä maksutapoja. Muistathan, että edellä mainitut maksutavat ovat henkilökohtaisia.

LASKUTUSLISÄ 5 € peritään 1.8.2024 jälkeen kaikista Karstulan kunnan lähettämistä paperilaskuista. Laskutuslisän voit välttää ottamalla käyttöön sähköisen e-laskun oman pankkisi kautta. 

PERHEALENNUS Jos samasta taloudesta tai yhteishuoltajuussuhteesta osallistutaan kansalaisopiston opetukseen, on ns. perhealennus toisella opiskelijalla 25 % ja kolmannella 50 % alkuperäisestä kurssimaksusta. Alentamaton maksu peritään siltä perheenjäseneltä, jonka kurssimaksu on pienin. Perhealennus tulee hakea koko lukuvuoden kursseille 30.9.2024 mennessä ja lyhytkurssilla ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus ei koske musiikin yksilöopetusta. HUOMIOI, että alennukset eivät tule automaattisesti, vaan saadaksesi ne sinun tulee ilmoittaa siitä toimistoon mieluiten sähköpostilla, anne.kalm@karstula.fi."

P.S. Jos haluat maksaa kurssimaksun Kyyjärven kunnan tyky-rahalla, ilmoita siitä sähköpostitse: heli.alapiha@karstula.fi 30.9.2024 mennessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset