KIRKKONEUVOSTON PÄÄTÖKSIÄ 10.10.2024

Seurakunnat
Kyyjärven kappeliseurakunta
Tanja Kyrönlahti
logo

KIRKKONEUVOSTON PÄÄTÖKSIÄ 10.10.2024

Kirkkoneuvosto hyväksyi henkilöstön koulutussuunnitelman vuodelle 2025. 
 
Kirkkoneuvosto päätti, että Karstulan vanhalle hautausmaalle haetaan kiinteistörekisteritietoihin hautausmaan vallintarajoitusmerkintä.  Tämä ei muuta hautausmaan nykyistä tilannetta eikä hautausmaata käytetä hautaamiseen. Vallintarajoitus hautausmaalle haetaan historiallisen painoarvon vuoksi.
 
Kirkkoneuvosto päätti, että  jumalanpalvelusten lukumäärä pidetään tällä hetkellä nykyisellä tasolla. Jumalanpalveluksia on kuukaudessa vähintään kolme Kannonkoskella, Kivijärvellä, Kyyjärvellä ja Karstulassa sekä vähintään kaksi Pylkönmäellä. Tilannetta seurataan ja tarkastellaan uudelleen lähivuosina kuitenkin viimeistään seuraavassa strategiatyöskentelyssä vuonna 2030 huomioiden jumalanpalvelusten osallistujamäärät.
 
Kirkkoneuvosto päätti esittää seurakunnan edustajiksi Kirkkohallituksen Status-ohjausryhmään Sari Tarvaista (varsinainen) ja Jaana Meriläistä (vara). 
 
Kirkkoneuvosto päätti diakonian työalalle Karstulaan 7000 euron määrärahan kokeilutoimintaan mahdollistaakseen toiminnan aloittamisen jo ennen Kirkkohallituksen päätöstä ja siltä varalta että Kirkkohallitus ei myönnä kokeilutoiminnalle avustusta. 
 
 


Emilia Jalomäki
talousjohtaja
Saarijärven seurakunta
 
puh. 040 1534392

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset