Konsertti Joulun lapsi -keräyksen hyväksi

Seurakunnat
Kyyjärven kappeliseurakunta
Riitta Kytölä
Kuvassa iloisia romanialaisia lapsia, joilla on joulun lapsi -paketit käsissään.

Konsertti Joulun lapsi -keräyksen hyväksi

Pyhäinpäivä-viikonloppuna, sunnuntaina 3.11. kello 16 pääsemme omaan kirkkoomme kuulemaan, kun Liisa ja Sauli Mäkelän musikaalinen perhe konsertoi kirkossa.
Konserttiin on vapaa pääsy ja siellä kerätään vapaaehtoinen kolehti Operaatio Joulun lapselle.
Konsertissa on kahvitarjoilu.

Näinkin mukavalla tavalla voi tehdä hyvää eli kuunnellen hyvää musiikkia Saulin, Samun, Elisan, Hannan, Aksun ja tyttärensä Saanan, Iinan, Suvi-Marian, Iiriksen, ja kumppanien esittämänä. Nimestään huolimatta kyseessä ei ole joulukonsertti vaan mukana on monenlaistakin musiikkia. Ehkä pari joululauluakin...

Konsertissa kerätään kolehti hyvän asian hyväksi, mutta se on täysin vapaaehtoinen. 

Operaatio Joulun lapsi kerää joulupaketteja ja kuljettaa ne Euroopan köyhimmille lapsille. Suomesta paketit viedään Romaniaan, Moldovaan ja Ukrainaan - sinne, missä jotkut lapset joutuvat kulkemaan paljain jaloin märässä nolla-asteisessa maassa. 

Jos haluat, voit tehdä paketin itse tai ystävien kanssa. Konsertissa on esillä muutama paketti malliksi. Voit myös lahjoittaa vaikka yhdetkin villasukat, käsineet, pipon, palasaippuan, ohuen pitkähihaisen paidan, hammasharjan, lelun, penaalin, kyniä, kumeja, teroittimia, vihkoja, tarroja tai muita koulutarvikkeita yhteisiin joulupaketteihin, joita tehdään seurakuntasalissa keskiviikkona 13.11. klo 17.30 alkaen. 

Jo konserttiin tuleminen on asian tukemista! 

Konsertin jälkeen saamme nauttia vielä Mäkelän perheen tarjoamat kahvit! Tervetuloa! 

Ps. Konserttiin saa tuoda jo valmiita paketteja ja tavaroita. Sieltä saa myös laatikoita ja ohjeita. Jos  tarvitset laatikoita ja ohjeita etukäteen, niitä on saatavilla Kylätuvalta tai kirkkoherranvirastosta (soita Riitalle p. 045-129 1622).

Kuva: Operaatio Joulun lapsi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset