NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Katjalla ja Karilla kaksinkertaiset juhlatKatjalla ja Karilla kaksinkertaiset juhlat

Katjalla ja Karilla kaksinkertaiset juhlat

1.6.2013 Kyyjärven seurakunta

Katja ja Kari Laurosen kodissa oli lauantai-iltana 1.6.2013 kahdet juhlat. Ensiksi heidät siunattiin avioliittoon ja sen jälkeen kastettiin heidän poikansa Niilo Eeli Johannes Lauronen.

Katja ja Kari olivat kutsuneet vieraat lauantai-iltana kastejuhlaan. Kirkkoherra Olavi Vallivaara aloitti kastejuhlan kertomalla vieraille yllätykseksi, että Katja ja Kari Lauronen ovat solmineet avioliiton 30.5.2013 ja tänä iltana ennen kastejuhlaa heidän avioliittonsa siunataan. Katja ja Kari lupasivat olla toisilleen uskollisia sekä myötä että vastoinkäymisessä. Heidät siunattiin ja avioliitto vahvistettiin Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Siunaamisen jälkeen jatkettiin kastejuhlalla. Kummisetä Kari Hietikko luki tekstin ja Kari-isä kertoi, että vanhemmat olivat valinneet esikoispojalleen nimen: Niilo Eeli Johannes Lauronen. Kirkkoherra kastoi hänet. Kummeiksi vanhemmat olivat kutsuneet Katjan veljen Kari Hietikon Ylöjärveltä, Harri Tialan Kokkolasta, joka piti lasta sylissään ja kolmanneksi kummisedäksi Pauli Humalajoen Perhosta.

Niilo Eeli Johannes syntyi Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä pääsiäisiltana 31.3.2013. Hän painoi syntyessään 3185 grammaa ja oli 49 cm pitkä. Katja-äiti on syntyisin Kyyjärveltä, Tuija ja Keijo Hietikon tytär ja Kari-isä on syntyisin Perhosta Tuula ja Jaakko Laurosen poika. Isovanhemmat olivat paikalla sekä isomummot,- pappa ja muita läheisiä. Kasteessa Niilo Eeli Johanneksesta tuli Kyyjärven seurakunnan uusi jäsen.

Toivotamme Onnea ja siunausta Katjalle ja Karille sekä Niilo Eeli Johannekselle!