NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Seimitallin avajaiset saivat väen liikkeelle.Seimitallin avajaiset saivat väen liikkeelle.

Seimitallin avajaiset saivat väen liikkeelle.

16.12.2016 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärvellä järjestettiin uusi jouluhenkinen tapahtuma Kotikylän puistossa torstaina kun siellä avattiin Joulun sanomasta kertova seimitalli. Mukava talvisää ja tällainen uusi tapahtuma houkutteli Kotikylän puistoon runsaasti yleisöä.
Idea puistoestradin sisustamisesta jouluyön tapahtumaan lähti Kaunis Kyyjärvi ry:n taholta ja toteutuksen hoitivat Jaakko Uusisalo, Seija Kainu, Jukka Mäkelä, Maija Suuniittu ja Erkki Koivisto.

Kyyjärvisten lisäksi joulutunnelmaa oltiin tultu hakemaa myös naapurikunnista.  Mukavassa säässä kaikuivat tutut joululaulut ja kansa kuunteli herkistyneenä Riitta Kytölän lukemaa jouluevankeliumia. Lapsikuoro toimi esilaulajana ja yhteisesti lauletun "Heinillä härkien kaukalon" jälkeen POP-pankin johtaja Urpo Ojala ja kunnanhallituks vpj. Jari-Pekka Uusisalo avasivat seimitallin.

Avauksen jälkeen yleisölle tarjottiin POP-pankin puolesta pipareita ja niille kyytipojaksi Kyyjärven kunta tarjosi lämmintä glögiä. Yleisön palaute tapahtumasta oli erinomainen ja kaikkien huulilla oli toivomus pysyvästä perinteestä Kyyjärvelle. Monien toiveena oli myös, että  tällaisia pienimuotoisia tapahtumia järjestettäisiin eri järjestöjen toimesta pitkin vuotta. Tapahtumat lisäävät asumisviihtyvyyttä ja kertovat elinvoimaisesta kunnasta.

Seimtallin avulla voi lähettää jouluiset terveiset maailman ääriin, sillä tallin live-kuva löytyy NopolaNews:in sivuilta osoitteesta http://www.nopolanews.fi/webcams/keskustaajama