Perhon Talouskauppa

Tervetuloa jatkuvasti uudistuvaan Perhon Talouskaupan myymäläämme.

Olemme kehittäneet rautakauppaamme pitkäjännitteisesti ajan hengen mukaan. Kun teet kotiin tai yritykseen erilaisten tarvikkeiden hankintapäätöksiä, osaava ja palvelualtis henkilökunta on apunasi päätösten teossa. Laajentuneen valikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Viimeisen vuoden sisään uutta varastotilaa on lisätty 650m2 paremman palvelun tuottamiseksi. Pyrkimyksemme on, että nyt ja tulevaisuudessa olemme valmiita vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin rakentamiseen, maatalouteen, vapaa-aikaan ja harrastuksiin liittyvissä asioissa.

Liikkeestämme löydät laajan valikoiman tuotteita palvelemaan sinua eri tarpeissasi.

Oman kodin rakentajalle löytyvät tuotteet perustuksesta piippuun. Pintamateriaaleista löytyvät mm. vinyylit,  matot, parketit, laminaatit, tapetit ja laatat. Uusimpana lisäyksenä tuotevalikoimassamme on täyden linjan puutavarapalvelu. Rakennuspuutavaraa saa nyt noutohyllystämme perusrunkotavarasta pintapaneleihin suoraan varastosta. Kaikki kodin maalin sävytetään uunituoreella Teknoksen sävytyskoneella.

Piharakentamiseen tarjoamme hyvän pohjamateriaalivalikoima ja pintoihin betonia ja puuta monissa eri muodoissa.

Työkaluosastolla on laaja valikoima käsi- ja sähkötyökaluja. Meiltä löydät mm. laajan MAKITA-käsityökalujen valikoiman. Makitan ammattituotteita täydennetään hyvällä hinta-laatusuhteella tarjottavilla edullisilla mutta silti luotettavilla rinnakkaismerkeillä.

Maatalousasiakkaiden lannoite- ja rehutuotteiden lisäksi tarjoamme yhä laajenevaa tarvikevalikoimaa, jota käytetään jokapäiväisessä tuotantotoiminnoissa.

Puutarha- ja metsäosastolla olemme vahventaneet Dolmarin sahalinjaa täydellä Echo-sahavalikoimalla, joka tarjoaa yksityiskäyttäjälle lyömättömän 5 vuoden takuun. Nämä ja turvavarusteet kätevästi heti hyllystä. Ruohonleikkurien kärkinimenä palvelee meillä Stigan laadukas tuotesarja täydennettynä Makitan uutuuskoneilla. Varastosta löydät ajoleikkurit, robottileikkurit, työnnettävät leikkurit, puutarhajyrsimet ja ladattavat tuotteet.

Kuvittele tavallinen arkipäivä pienine ongelmineen: Aamukahvia ei saatu keittimen sammuttua + porrasharjasta oli varsi poikki + tietokonehiiri lakkasi toimimasta + polkupyörän rengas oli puhjennut + auton tuulilasin pesuneste oli loppunut + työkengät alkoivat olla jo loppusuoralla + pesukone alkoi reistailla + vasara oli hukassa ja naulat lopussa  jne. Käynti Talouskaupassa ja kaikki nuo ongelmat on ratkaistu.

Tervetuloa Perhon Talouskauppaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Perhon Talouskauppa
Jyväskyläntie 677-679
69980
Möttönen
Juha Lampela
06 – 863 2286
juha.lampela@perhon-talouskauppa.inet.fi

Myymälässä on edustettuna laadukkaita merkkituotteita, kuten Helkama-pyörät, NunnaUunit, Upo-kodinkoneet, Viki-kiukaat ja Stiga-puutarhakoneet.