NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Hyvää Uutta Vuotta 2014!Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

1.1.2014 Johanna Humalajoki/Kunnanvaltuusto

Hyvät kuntalaiset!

Vuoden vaihtuessa tekee mieli vähän summata menneitä ja raotella tulevia!Vuoden vaihde on aivan henkilökohtaisessakin elämässäni pienen hiljentymisen ja rauhoittumisen paikka.

Olemme eläneet tämän vaalikauden ensimmäisen vuoden. Monissa luottamustehtävissä on aloittanut uusia ihmisiä. Mukaan on tullut uusia ajatuksia, näkemyksiä ja uusia kykyjä. Mukana on onneksi myös konkareita ja kokemusta!

Vuoden varrella on vaihtunut myös virkamiehiä ja muitakin kunnan työntekijöitä. Kulunut vuosi on ollut monelle uuden edessä olemista sekä harjoittelua ja perehtymistä.

Kaikki nämä vaihtuvuudet huomioiden, olemme mielestäni saaneet viettää kunnassamme hyvän vuoden. Asiat ovat menneet eteen päin. Jotkut työt ovat keskenkin, mutta asiat ovat hoituneet ilman suurempia hankaluuksia.

Tästä on hyvä jatkaa uuden vuoden alkaessa. Monet haasteet ovat edessä tulevanakin vuonna. Taloudellisesti tiukka kausi on edessä. Kaikki eurot katsotaan tarkkaan, mihin ne tullaan laittamaan. Toisaalta pyritään myös siihen, että jokaisella kuntalaisella olisi hyvä asua juuri Kyyjärvellä.

Tulevana vuotena puhuttaa edelleen sote- ja kuntarakenneuudistukset. Tuleeko ne vaikuttamaan asukkaittemme jokapäiväiseen elämään, jää nähtäväksi.

Laajakaista hankkeen eteenpäin meneminen olisi kullanarvoisen tärkeää.

Moni talousarvioon kirjattu asia vaikuttaa enemmän tai vähemmän eri kuntalaisten tulevaisuuteen toteutuessaan.

Haluan kiittää teitä kaikkia eri tahoja kuluneesta vuodesta. Olette tehneet kuntalaisillemme elämisen arvoisen vuoden. Järjestöt ja seurakunnat kunnan ohella ovat tarjonneet virikkeitä ja toimintaa eri ikäisille kuntalaisille.

Kiitos aivan jokaiselle kuntalaisille, ilman teidän osallistutta ei mikään olisi mitään!

Kulunut vuosi on monelle kuntalaiselle ollut ilon vuosi, monelle myös surun vuosi. Vuoden varrella on tapahtumia, jotka jättävät tämän vuoden erityisesti muistoihin. Kaikki tapahtumat ovat helmiä elämän helminauhassa.

Omassa perheessämme alamme nyt vastaanottamaan uutta vuotta sukumme keskellä sekä jäämme odottelemaan uuden pienokaisen syntymää!

Oikein hyvää ja siunattua vuotta 2014!

Johanna Humalajoki

valtuuston puheenjohtaja

 

 

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Kyyjärven Vanhustentaloyhdistys ry
    Kyyjärven vuokra asunnot
    Mediatili
    Viispiikkinen
    HelmiSimpukka Kyyjärvi
    Perhon Kunta