NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kuva: Reijo Löytönen
Kyyjärvi kauniiksi-talkoot tiistaina.Kyyjärvi kauniiksi-talkoot tiistaina.

Kyyjärvi kauniiksi-talkoot tiistaina.

2.5.2014 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Huhtikuisen "Esson parlamentin" päätöksen mukaisesti järjestetään yleiset siivoustalkoot Kyyjärven keskustaajamassa tiistaina 6.5. alkaen klo 17.00.

Yhteisen ympäristömme siisteys on puhuttanut kovasti kuntalaisia viime aikoina, ja niinpä on päätetty ryhtyä tuumasta toimeen ja järjestää siivoustalkoot ensi tiistaina. Toivottavasti kuntalaiset kuulevat kutsun, ja tulevat sankoin joukoin haravat mukanaan talkoisiin. Kunnan laitosmiehet jakavat jätesäkkejä, joihin voidaan kerätä roskajätteet. Luonnonmukaiset roskat haravoidaan kasoihin. Talkoiden ajan risteilee kunnan traktori peräkärryineen kuntakeskuksessa ja kerää roskakasat ja jätesäkit lavalle poiskuljetettavaksi. Erityistä aluejakoa siistijöille ei tehdä, vaan toivotaan että jokainen talkoohenkinen löytää oman harkattavan alueensa.

Kahvia ja makkaraa tarjolla

Talkoolaisille tarjotaan siivousillan aikana kahvia, mehua ja makkaraa. Kylätuvan naiset keittävät ja tarjoilevat kahvia ja mehua Kylätuvalla. Pankin edessä puolestaan pankinjohtaja-Urpo ja kunnanjohtaja-Eero paistavat grillissä makkaraa ja tarjoilevat niitä ahkeralle talkooväelle.

Tervetuloa talkoilemaan touhukkaaseen seuraan.

(Kuva: Reijo Löytönen)