NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Päivähoidon retkiPäivähoidon retki

Päivähoidon retki

19.5.2014 Päivähoito/ Marika Huhtanen

Kyyjärven päivähoidon kevätretki tehtiin tänä vuonna omaan pitäjään, Honkalehdon Kievariin. Samalla vietimme Muksulan kevätjuhlaa laulujen ja leppoisan yhdessäolon merkeissä.

Kevätkausi lähenee loppuaan ja koivujen hiirenkorvat muuttuvat kovaa vauhtia vihertäviksi lehdiksi. Kesää kohti mennään ja lomasuunnitelmia tehdään jo kovasti. "Pikkueskarien"  lähtöjuhlaa vietetään keskiviikkona 21.5. päväkodissa. Silloin 5-vuotiaat lapset saavat pienen yllätyksen. Päivähoidon retki tehtiin tällä kerralla Honkalehdon Kievariin. Ahtilan Aila kertoi paikan historiasta ja perheet saivat kierrellä alueella ihastellen entisajan tunnelmia. Samalla vietettiin kevätjuhlaa lasten laulujen ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Lopuksi Kylätuvan naiset antoivat oman panoksensa päivähoidon hyväksi ja he ahersivat makkaraa paistaen ja kahvia keitellen. Kaunis kiitos riemukkaasta illasta Kievarin isäntäparille ja Kylätuvan naisille!

Lämmin kiitos teille vanhemmille antoisasta yhteistyöstä ja siitä, että mahdollistitte päivähoidon henkilökunnan virkistäytymisiltapäivän viettämisen!

Aurinkoista kesää jokaiseen kotiin, toivottelee Muksulan väki

 

L